Πέμπτη, 01 Σεπτέμβριος 2016 11:58

ΣΤΙΒΟΣ: Η Μπακογιάννη στην σημερινή πρώτη συγκέντρωση του Ακρίτα

Γράφτηκε από τον

Με την Ελληνίδα Ολυμπιονίκη Νίκη Μπακογιάννη να δίνει και φέτος το παρών στις πρώτες προπονήσεις, το τμήμα στίβου του Ακρίτα Καλαμάτας ξεκινά σήμερα την λειτουργία του για τη νέα χρονιά.

Το ραντεβού έχει οριστεί στις 6 στο Δημοτικό Στάδιο, όπου η Νίκη Μπακογιάννη και οι προπονητές του Καλαματιανού συλλόγου θα υποδεχθούν τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες του Ακρίτα. Παιδιά νηπιακής ηλικίας, δημοτικού, γυμνασίου αλλά και λυκείου θα δώσουν το παρών στην πρώτη συγκέντρωση η οποία ουσιαστικά ανοίγει την αυλαία της νέας σεζόν.

Η Μπακογιάννη θα παρευρεθεί και στην δεύτερη προπόνηση που θα γίνει αύριο Παρασκευή, 7-8 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο. 

Παράλληλα, θα πραγματοποιούνται και νέες εγγραφές για όλα τα τμήματα (προνήπιο, νήπιο, δημοτικό, γυμνάσιο και ενηλίκων ), καθημερινά 6-8μ.μ. για το χρονικό διάστημα 1 έως και 9 Σεπτεμβρίου). 

"Στόχος μας είναι η εκμάθηση των αγωνισμάτων του στίβου με παιγνιώδη μορφή, η πολυπλευρικότητα, η τόνωση της αυτοεκτίμησης και της αυτοπεποίθησης, η εφαρμογή της ευγενούς άμιλλάς και η σταδιακή εξειδίκευση στις μεγαλύτερες ηλικίες. Σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή αρχή με χαμόγελα και καλή διάθεση", αναφέρει για το νέο ξεκίνημα ο έφορος του τμήματος Πέτρος Παπαδόπουλος. 

 

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Πέτρο Παπαδόπουλο στο τηλ.  6944204473