Πέμπτη, 01 Σεπτέμβριος 2016 13:25

ΦΙΛΟΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Ξεκινούν οι εγγραφές για ρυθμική και αεροβική

Γράφτηκε από τον

 

Λίγες μέρες έμειναν για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου στο Φιλογυμναστικό Όμιλο Καλαμάτας και έτσι οι ξεκίνησαν ήδη οι εγγραφές για τα τμήματα ρυθμικής και αεροβικής γυμναστικής.

Η έναρξη των προπονήσεων έχει οριστεί στις 13 Σεπτεμβρίου και έτσι την προσεχή Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι εγγραφές για τα παραπάνω τμήματα που απευθύνονται σε κορίτσια από 4 ετών. Οι εγγραφές θα γίνονται καθημερινά στην Τέντα  5-7 μ.μ., ενώ για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την πρόεδρο Βούλα Κουβάτσου (τηλ. 6972-677627). 

Εκτός από τα τμήματα της Καλαμάτας θα λειτουργήσουν και φέτος τα γκρουπ σε Μελιγαλά και Στούπα.

Ο ΦΟΚ θα δώσει και φέτος βάρος στην ακαδημία που λειτουργεί κάθε χρόνο με δεκάδες παιδιά, συνδυάζοντας τη χαρά του αθλητισμού, τα οφέλη της άθλησης, αλλά και τις σωστές βάσεις του πρωταθλητισμού.

Από την ακαδημία άλλωστε μπαίνουν οι βάσεις για τις επιτυχίες που έχει ο σύλλογος. Η περσινή χρονιά ήταν μια από τις πιο επιτυχημένες της ιστορίας του συλλόγου καθώς σφραγίστηκε με μετάλλια στα πανελλήνια πρωταθλήματα και τη συμμετοχή της Μυρτώς Αθανασουλάκη (φωτό) σε διεθνείς αγώνες με την εθνική ομάδα.