Τρίτη, 06 Σεπτέμβριος 2016 15:43

Ολα έτοιμα για το «Navarino Challenge»

Γράφτηκε από τον
Ολα έτοιμα για το «Navarino Challenge»

 

Λίγες μέρες έμειναν για την κορυφαία διοργάνωση αθλητικού τουρισμού «Navarino Challenge» που επιστρέφει για 4η συνεχή χρονιά στη Μεσσηνία και την Costa Navarino από τις 9 έως και τις 11 Σεπτεμβρίου.

Το «Navarino Challenge» αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον όλου του φίλαθλου κόσμου, που θα έχει την ευκαιρία να αθληθεί και να διασκεδάσει χωρίς ανταγωνισμό με περισσότερες από 15 δραστηριότητες (για όλη την οικογένεια), στην Πύλο και την Costa Navarino.

Για τρίτη μάλιστα, συνεχή χρονιά, αθλητές και διοργανωτές θα κινηθούν με την ασφάλεια και τους αποδοτικούς κινητήρες των αυτοκίνητων της Ford Motor Ελλάς AEBE, επίσημου υποστηρικτή του «Navarino Challenge».

Για πρώτη φορά γκολφ και Τάε κβον ντο με Νικολαΐδη

Μια από τις δραστηριότητες που αναμένονται με τεράστιο ενδιαφέρον φέτος, είναι αυτή του golf που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη χρονιά ως επίσημη αποκλειστική δραστηριότητα του «Navarino Challenge»! 

Η δραστηριότητα του golf θα έχει την υποστήριξη του Navarino Golf Academy και οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου στις 17:30 και την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου στις 18:30, στο “The Dunes Course”, το πρώτο signature γήπεδο golf 18 οπών στην Ελλάδα.

Στα μυστικά της πιο δημοφιλούς κορεάτικης πολεμικής τέχνης, του TaeKwonDo, θα μυήσει τους συμμετέχοντες για ακόμα μια χρονιά ο δις Αργυρός Ολυμπιονίκης, Αλέξανδρος Νικολαΐδης. Το πρόγραμμα του «Navarino Challenge» περιλαμβάνει μαθήματα TaeKwonDo για μικρούς και μεγάλους την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου και το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στις 17:00, στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ των εγκαταστάσεων της Costa Navarino. Δυναμικό «παρών» στα μαθήματα αναμένεται να δώσουν παιδιά από την Καλαμάτα, την Κυπαρισσία και την ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας. 

«Navarino Challenge» Chatbot! 

Αμέσως μετά τις δραστηριότητες έρχεται ακόμα μία καινοτομία! Το «Navarino Challenge» πρωτοπορεί για ακόμα μια φορά με το «Navarino Challenge» Chatbot! Η νέα παρεχόμενη υπηρεσία που μπαίνει για πρώτη φορά σε διοργάνωση αθλητικού τουρισμού,  λανσάρεται σε συνεργασία με την MPASS για να εξυπηρετήσει άμεσα και έγκυρα μέσω Facebook Messenger το κοινό της διοργάνωσης που ενδιαφέρεται να έχει όλη την απαραίτητη πληροφόρηση… στο «πιάτο»! To Chatbot σου επιτρέπει, μέσω του προσωπικού σου Μessenger, να βρίσκεις τις ειδήσεις και τα νέα που σε ενδιαφέρουν μέσα από μια σύντομη αυτοματοποιημένη συνομιλία. Πληκτρολογώντας τις λέξεις κλειδιά που ενδιαφέρουν κάποιον για την πληροφόρηση του ή επιλέγοντας την αντίστοιχη κατηγορία από το μενού, η εφαρμογή, θα αποστέλλει άμεσα ενημέρωση και σύντομη προεπισκόπηση του κάθε θέματος.

Μέσω του «Navarino Challenge» Chatbot, οι συμμετέχοντες θα μπορούν, γράφοντας το bib number τους, να λαμβάνουν ένα μήνυμα με το χρόνο τους τη στιγμή του τερματισμού τους, να ενημερώνονται για προσφορές που θα είναι ενεργές κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης και για μεμονωμένες δραστηριότητες που θα πραγματοποιούνται στο χώρο της Costa Navarino. Παράλληλα θα τους δοθεί η δυνατότητα να αξιολογήσουν τη διοργάνωση!

Ποδηλατάδα στην Βοϊδοκοιλιά

Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016 στις 17:00 το απόγευμα θα διοργανωθεί σε συνεργασία με το Navarino Outdoors ποδηλατάδα στην Βοϊδοκοιλιά. Οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν τις μαγικές εικόνες της Βοϊδοκοιλιάς, που έχει ανακηρυχτεί σε μία από τις καλύτερες παραλίες στον κόσμο, καθώς και τα πανέμορφα τοπία γύρω από τις εγκαταστάσεις της Costa Navarino.

Το Navarino Outdoors συνεχίζει να στηρίζει την διοργάνωση και προσφέρει 30% έκπτωση στα πακέτα των ξεναγήσεων σας (με ποδήλατο) κατά την διάρκεια της  διαμονής σας στο «Navarino Challenge». 

Το «Navarino Challenge» θα πραγματοποιηθεί Yπό την Aιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου με την υποστήριξη της Costa Navarino και του The Westin Resort Costa Navarino και την στήριξη των Δήμων Πύλου-Νέστορος και Τριφυλίας. 

 

(Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν στην διοργάνωση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω της ειδικής φόρμας της διοργάνωσης: HYPERLINK "http://www.navarinochallenge.com/contact.html" http://www.navarinochallenge.com/contact.html).