Τρίτη, 06 Σεπτέμβριος 2016 18:23

ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Κουλουμπού και Ασένοβα στο τουρνουά της Θεσσαλονίκης

Γράφτηκε από τον

 

Στο Πανελλήνιο Τουρνουά Αντισφαίρισης 1ου επιπέδου που θα που θα ξεκινήσει σήμερα και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη θα συμμετέχουν οι αθλήτριες του Ομίλου Αντισφαίρισης Καλαμάτας Αγγελική Κουλουμπού και Γκέρη Ασένοβα.

Η δυνατότητα συμμετοχής των Καλαματιανών αθλητριών σε αυτό το τουρνουά αποτελεί από μόνη της μία επιτυχία καθώς πρόκειται για ένα από τα 4 μεγαλύτερα τουρνουά στην Ελλάδα με κλειστό ταμπλό, όπου δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο οι καλύτεροι αθλητές και αθλήτριες 10-18 ετών. 

 

"Οι προσπάθειες και οι διακρίσεις των αθλητών μας τα τελευταία έτη, τους δίνουν πλέον το δικαίωμα να συμμετέχουν στα πιο μεγάλα Πανελλήνια τουρνουά ανεβαίνοντας ακόμα πιο πολύ στην Πανελλήνια κατάταξη. Στόχος μας να έχουμε το 2017 ένα Καλαματιανό παιδί στους καλύτερους 25 αθλητές στην Ελλάδα! Δεδομένου ότι υπάρχουν περίπου 200 σύλλογοι στην ελληνική επικράτεια, οι στόχοι μας είναι πλέον ξεκάθαροι δείκτες της ποιοτικής δουλειάς που γίνεται στο σύλλογο." τόνισε σχετικά ο πρόεδρος του ΟΑΚ Διονύσης Λαμπρόπουλος.