Τρίτη, 13 Σεπτέμβριος 2016 14:18

ΣΤΙΒΟΣ - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Μεγάλη συμμετοχή και ενθουσιασμός στην πρώτη προπόνηση

Γράφτηκε από τον

Το καλοκαίρι και οι... διακοπές τελείωσαν και από χθες το απόγευμα ξεκίνησε η δουλειά για τους αθλητές και αθλήτριες στίβου του Μεσσηνιακού. 

Η πρώτη προπόνηση που σηματοδότησε την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, το οποίο γέμισε από δεκάδες παιδιά. 

Πέρα από τη συμμετοχή, στα αξιοσημείωτα ο ενθουσιασμός των μικρότερων παιδιών, μιας στις ακαδημίες μετέχουν από νήπια μέχρι μαθητές και μαθήτριες της έκτης δημοτικού. 

Εκτός από τις ακαδημίες ξεκίνησε το τρέξιμο τόσο για την προαγωνιστική, όσο και την αγωνιστική ομάδα.  Οι προπονήσεις θα γίνονται καθημερινά στο Στάδιο από τις 4 έως τις 7 μ.μ, ενώ συνεχίζονται και οι εγγραφές.

"Υπάρχει και φέτος μεγάλη συμμετοχή και ευελπιστούμε να συνεχίσουμε τις επιτυχίες που είχαμε στα πανελλήνια πρωταθλήματα και στα διασυλλογικά, όπου ο Μεσσηνιακός αναδείχθηκε πρώτος επαρχιακός σύλλογος", λέει στο "Notosport" η Ελένη Χατζή, η οποία βρίσκεται στο τεχνικό τιμ του ιστορικού συλλόγου, στο οποίο μετέχουν ακόμα οι: Μαρία Χρονοπούλου, Χαρούλα Χιουρέα, Γιάννα Κοστρίβα, Γιάννης Καλυβιώτης, Αρης Τριανταφυλλόπουλος, Θοδωρής Χάντζος, Γιώργος Κανελλόπουλος και Ελένη Θεοδωρακόπουλου, 

Το "παρών" στην πρώτη προπόνηση έδωσε και ο πρόεδρος του Μεσσηνιακού Τάκης Στασινόπουλος, όπως και ο έφορος Χρήστος Ζερίτης. 

Ο κ. Στασινόπουλος δήλωσε ότι: "Ξεκινάμε την καινούρια σεζόν με μεγάλη συμμετοχή και αισιοδοξία. Εχουμε καλό τιμ προπονητών, με επικεφαλής τον Δ. Πουλόπουλο, που είναι κοντά στα παιδιά και γνώστες του αντικειμένου". 

Ξεκίνησε και το τμήμα της Μεσσήνης

Πρεμιέρα χθες και για το τμήμα στίβου του Μεσσηνιακού στη Μεσσήνη, με την πρώτη προπόνηση να γίνεται στις 3 το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης υπό την επίβλεψη της Ελένης Χατζή και του Γιάννη Σταυρόπουλου. Η Ε. Χατζή δήλωσε ότι η συμμετοχή ήταν ικανοποιητική.