Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2016 15:25

ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το εσωτερικό τουρνουά

Γράφτηκε από τον
ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το εσωτερικό τουρνουά

Με αμφίρροπους αγώνες και μεγάλες ανατροπές στους τελικούς ολοκληρώθηκε το Εσωτερικό Τουρνουά του Ομίλου Αντισφαίρισης Καλαμάτας. 

Στην κατηγορία γυναικών όλες οι τελικές θέσεις κρίθηκαν στο Match-Tiebreak, με την Όλγα Καλογεράκου να σηκώνει το τρόπαιο. Στους άνδρες για μία ακόμα χρονιά πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Χρήστος Χριστόπουλος, ενώ νικητές στα διπλά ήταν οι Νίκος Γαλάνης και Αλέξανδρος Κάρβελης! Την τελετή απονομών οργάνωσε ο πρόεδρος του συλλόγου Διονύσης Λαμπρόπουλος, ενώ τα έπαθλα στους νικητές απένειμε ο πρώην πρόεδρος Γεράσιμος Κουνάδης.

Αναλυτικά οι νικητές: 

Γυναικών: 1η Όλγα Καλογεράκου - 2η Μαριεύη Γιαννοπούλου - 3η Ελένη Τσάκωνα.

Ανδρών: 1ος Χρήστος Χριστόπουλος - 2ος Νίκος Γαλάνης - 3ος Μπάμπης Κουλουμπός.

Διπλά Ανρών: 1οι Νίκος Γαλάνης/Αλέξανδρος Κάρβελης - 2οι Χρήστος Χριστόπουλος/Κώστας Κωνσταντάρος - 3οι Χρήστος Κερκεμέζος/Αλέξανδρος Μπαζιωτόπουλος.

Όλα έτοιμα για το Ενωσιακό Πρωτάθλημα

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Καλαμάτας θα διοργανώσει το Σαββατοκύριακο το 4ο Ενωσιακό Τουρνουά Αντισφαίρισης για αγόρια και κορίτσια 12-14-16 ετών. Το τουρνουά θα διεξαχθεί στα γήπεδα της δυτικής παραλίας και στη Τέντα.

Αναμένονται τουλάχιστον 100 αθλητές από όλη την περιφέρεια, όπως και Ζάκυνθο και Κεφαλονιά. "Προσκαλούμε τους δημότες να παραβρεθούν και να υποστηρίξουν την προσπάθεια των Καλαματιανών αθλητών μας", αναφέρει το σχετικό κάλεσμα του ΟΑΚ.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές που ανήκουν στα σωματεία μέλη της ΣΤ΄ Ένωσης και  έχουν γεννηθεί τα έτη:

Για την κατηγορία Αγόρια - Κορίτσια κάτω των 12 ετών τα έτη 2003, 2004 καθώς επίσης και όσοι έχουν γεννηθεί από 1/1 έως 17-9-2005

Για την κατηγορία Αγόρια- Κορίτσια κάτω των 14 ετών τα έτη 2001, 2002, 2003, 2004  καθώς επίσης και όσοι έχουν γεννηθεί από 1/1 έως 17-9-2005

Για την κατηγορία Αγόρια - Κορίτσια κάτω των 16 ετών τα έτη 1999, 2000, 2001 και 2002.

Σε περίπτωση που σε κάποια κατηγορία δεν υπάρχουν τουλάχιστον οκτώ αθλητές/τριες τότε η κατηγορία αυτή δεν θα διεξάγεται. 

 

Οι αγώνες θα διεξαχθούν με σύστημα knock out σε 2 νικηφόρα sets (υποχρεωτικά τα ημιτελικά και τελικά). Οι προηγούμενοι γύροι μπορούν με απόφαση του επιδιαιτητή να διεξαχθούν στα 2 mini sets και tie break.