Τετάρτη, 21 Σεπτέμβριος 2016 19:18

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ - ΕΥΚΛΗΣ: Συνεχόμενες διακρίσεις για τον Μυστριώτη

Γράφτηκε από τον

 

Σε τέσσερις ποδηλατικούς αγώνες συμμετείχε το προηγούμενο διάστημα ο Βασίλης Μυστριώτης του Ευκλή Καλαμάτας τερματίζοντας μάλιστα σε υψηλές θέσεις στην κατηγορία του (60 ετών και άνω).

Πόλεις όπως η Τρίπολη, η Θήβα, η Φλώρινα και η Ναύπακτος γνώρισαν και θαύμασαν τον Καλαματιανό ποδηλάτη.

Στις 3 Ιουλίου στον ''Ποδηλατικό Γύρο Τρίπολης'' των 70 χλμ. τερμάτισε 2ος και ανέβηκε βάθρο. Στις 24 Ιουλίου 2016 στον ''Ποδηλατικό Γύρο Θήβας'' των 80 χλμ. τερμάτισε 1ος και πήρε κύπελλο. Στις 20 Αυγούστου 2016 στους Διασυλλογικούς Ποδηλατικούς αγώνες στην Άνω Χώρα Ναυπακτίας τερμάτισαν δύο ποδηλάτες του Ευκλή, ο Μυστριώτης και ο Παντελής Σταμάτης. Ο Μυστριώτης πήρε την 4η θέση και πήρε μετάλλιο. Τέλος, στις 11 Σεπτεμβρίου στον δύσκολο ποδηλατικό αγώνα με την επωνυμία ''Florina Bike Challenge'' των 135 χλμ. τερμάτισε σε πάρα πολύ καλό χρόνο, σε 5 ώρες και 45 λεπτά, ενώ το όριο τερματισμού ήταν 7 ώρες.

Τα 2500 μέτρα υψομετρικά δυσκόλεψαν όλους τους ποδηλάτες και έκαναν τον αγώνα από τους δυσκολότερους αγώνες, όπως δήλωσε  ο Μυστριώτης.

 

Σύμφωνα με την α' αντιπρόεδρο και έφορο δημοσίων σχέσεων Ελένη Οικονομοπούλου, η διοίκηση του Ευκλή συνεχάρη τον αθλητή της και του ευχήθηκε να παραμείνει "μάχιμος και πρότυπο για τους νέους ποδηλάτες".