Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2013 19:54

Στην Καλαμάτα οι "Ποδηλάτες Αγάπης"

Γράφτηκε από τον
Στην Καλαμάτα οι "Ποδηλάτες Αγάπης"

Στην Καλαμάτα βρέθηκαν σήμερα  οι Ποδηλάτες Αγάπης που συμμετέχουν  στην Πανελλαδική -Παγκυπριακή "Ποδηλασία Αγάπης" που ξεκίνησε από την 1η Σεπτεμβρίου στην Κομοτηνή και θα ολοκληρωθεί στις 11 Οκτωβρίου στη Λεμεσό. Στόχος της "Ποδηλασίας Αγάπης" είναι η στήριξη των κοινωνικών ομάδων που πλήττονται ιδιαίτερα από την οικονομική κρίση και αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Πρόκειται για μια φιλανθρωπική προσπάθεια με σκοπό να μαζευτούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που θα διατεθούν στα κοινωνικά παντοπωλεία και σε άπορες οικογένειες.
Τους ποδηλάτες υποδέχθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Παναγιώτης Αλευράς στην αίθουσα «Π. Φωτέας» του Διοικητηρίου.  Ο αντιπεριφερειάρχης στην συνάντηση αυτή εξήρε την προσπάθεια των ποδηλατών και τόνισε ότι η παρουσία τους μας γεμίζει δύναμη  και αισιοδοξία για τις δύσκολες στιγμές που περνά η πατρίδα μας. Δήλωσε ότι αυτό το μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης που στέλνουν οι ποδηλάτες με την προσπάθειά τους μακάρι και άλλες κοινωνικές ομάδες να το μιμηθούν για να βοηθήσουν συνανθρώπους μας στην Ελλάδα και την Κύπρο. Ο κ. Αλευράς κάλεσε τους πολίτες, του συλλόγους, τα επιμελητήρια και τους επιχειρηματίες να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή και να προσφέρουν όποια είδη μπορούν στο γραφείο 373 του ισογείου του Διοικητηρίου που έχει στηθεί γι’ αυτό το σκοπό για μία εβδομάδα από χθες μέχρι την  Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013 σε εργάσιμες ώρες. Υπεύθυνοι υπάλληλοι:  είναι οι Δημήτρης Αβδάλας  (τηλ επικοινωνίας 27213 61375) και Ιωάννης Κωνσταντόπουλος  (τηλ. επικοινωνίας 27213 61356).