Παρασκευή, 30 Σεπτέμβριος 2016 18:37

Θετική παρουσία του Ακρίτα στο "Πολύαθλο"

Γράφτηκε από τον

 

Θετική παρουσία είχε το τμήμα στίβου του Ακρίτα Καλαμάτας στο "Πολύαθλο" που έγινε την Τετάρτη το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο.

Πρόκειται για τη β' φάση του διασυλλογικού πρωταθλήματος ΠΠ. - ΠΚ Β', που διοργανώνει η Ε.Α.Σ. Σέγας Περιφέρειας Πελοποννήσου. Στους εν λόγω αγώνες στίβου συμμετείχαν παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2003 και το 2004. 

Στους παμπαίδες Β' (προπονητής ο Κώστας Κουβαράς) συμμετείχαν για τον Ακρίτα οι 

Παναγιώτης Κομπότης, Κωνσταντίνος Αλεξανδρόπουλος, Νικόλαος Δαλαχάνης, Αιμιλιανός Μάλλωσης.

Στις παγκορασίδες Β' (προπονήτρια η Ευαγγελία Ντόλου) αγωνίστηκαν οι Χαρά Θεοδωρακοπούλου, Μαίρη Πετεινάρη, Βίκυ Πετεινάρη, Ελένη Κούρτη, Καλλιρρόη Δαλαχάνη, Νάντια Παπαχριστοφίλου, ‘Εφη-Νίκη Σιωρά.

Οι αθλήτριες και οι αθλητές  πέτυχαν αρκετά καλές επιδόσεις σε όλα τα αγωνίσματα  (60μ. ,1000μ., μήκος, ύψος, σφαίρα και μπαλάκι) συγκεντρώνοντας ικανοποιητικούς βαθμούς στη τελική βαθμολογία.

Κυριότερη διάκριση ήταν η κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου της ταλαντούχας αθλήτριας Μαρίας Πετεινάρη.

Ο έφορος του τμήματος Πέτρος Παπαδόπουλος συνεχάρη θερμά όλες τις αθλήτριες και όλους τους αθλητές για την εξαιρετική εμφάνισή τους, πρωτίστως για το ήθος, τη δύναμη, την επιμονή, τη συνέπεια, την αγωνιστικότητά τους αλλά και  για τις επιδόσεις τους. 

 

Ενώ ευχήθηκε η αγάπη τους για τον κλασικό αθλητισμό να προεκτείνεται και στην εκπαίδευση  τους δημιουργώντας συνδυαστικά  ένα ευοίωνο μέλλον.