Παρασκευή, 30 Σεπτέμβριος 2016 19:17

Ο ΟΑΚ διοργανώνει το "8ο Open Επιπέδων"

Γράφτηκε από τον

 

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Καλαμάτας διοργανώνει το "8ο Open Επιπέδων", από 8 έως 23 Οκτωβρίου.

Το τουρνουά θεσμός για την Καλαμάτα αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας και Πελοποννήσου θα γίνει με βάση το επίπεδο των συμμετεχόντων, έχοντας σαν κριτήριο και τα προηγούμενα Open Επιπέδων που έχει διοργανώσει ο όμιλος. Οι κατηγορίες είναι 3 (Division I, II, III) σε άνδρες και γυναίκες ενώ για πρώτη φορά θα διεξαχθούν και διπλά ανδρών με βάση το επίπεδο. Όπως συνήθως το τουρνουά θα διεξαχθεί σε ομίλους στην προκριματική φάση και νοκ άουτ ταμπλό στην τελική φάση, δίνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε κάθε αγώνα και κάθε σετ/γκεϊμ σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Στο 8ο Open Επιπέδων θα συνεχιστεί ο κανονισμός της άμεσης ανόδου κατηγορίας για τους δύο φιναλίστ του προηγούμενου τουρνουά. Επιπλέον θα ισχύει από αυτό το τουρνουά το σύστημα playoff υποβιβασμού κατηγορίας. Σε αυτό θα συμμετέχουν οι τελευταίοι των ομίλων στις Division I και II μετά το πέρας της προκριμματικής φάσης, αλλά μόνον εάν έχει συμπληρωθεί 16δα στην συγκεκριμένη κατηγορία. Υποβιβάζονται δύο (2) από κάθε κατηγορία με τις παραπάνω προϋποθέσεις.

Οι κατηγοριοποίηση των Division γίνεται σύμφωνα με τα αποτελέσματα των προηγούμενων τουρνουά, αλλά και με επαναξιολόγηση παιχτών με γνώμονα το τεστ επιπέδου για ερασιτέχνες παίχτες από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (ITN assessment). Νέοι συμμετέχοντες στο τουρνουά επιπέδων μπορούν να απευθυνθούν στον υπεύθυνο του πλησιέστερου συλλόγου, ο οποίος θα τους κατατάξει σε συνεννόηση με την τεχνική επιτροπή των "Open Επιπέδων". 

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται έως τις 6 Οκτωβρίου και ώρα 10 μ.μ. με τους εξής τρόπους:

Τηλέφωνο στην γραμματεία του συλλόγου 27210-20553 καθημερινές 5-9 μ.μ., sms στο 6948137431 και email: info@kalamatatennis.gr.

 

Το παράβολο συμμετοχής ορίζεται στα 15€ για τα μονά και 10€ για τα διπλά (επιπλέον προαιρετική χρέωση 5€ για το μπλουζάκι με την vintage αφίσα).