Παρασκευή, 07 Οκτώβριος 2016 14:56

ΣΔΥΜ: Συμμετείχε με 4 δρομείς στον 3° Ημιμαραθώνιο Λουτρακίου

Γράφτηκε από τον

Κάτω από καλές καιρικές συνθήκες πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την περασμένη Κυριακή ο 3ος Ημιμαραθώνιος Αρχαίες Θέρμαι Λουτρακίου - Ναός Ακραίας Ήρας, για πρώτη φορά ο γύρος της λίμνης Ηραίας Περαχώρας 5300 μέτρων και ο 2ος αγώνας 800 μέτρων για παιδιά ηλικίας από 8 έως 15 ετών.

Τους αγώνες διοργάνωσε το “Αθλος + Ενέργεια – Σύζευξις Αρχαιολογικών Χώρων” με την άτυπη συνεργασία συλλόγων, φορέων του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων και φυσικών προσώπων.

Τερμάτισαν 235 δρομείς και πολλά παιδιά συμμετείχαν στις όμορφες διαδρομές της περιοχής, με το Σύλλογο Δρομέων ΥγείαςΜεσσηνίας  να συμμετέχει στον Ημιμαραθώνιο αγώνα δρόμου με τέσσερις δρομείς, οι οποίοι, όπως και όλοι άλλωστε, ξεκίνησαν από το όμορφο Λουτράκι, ανεβαίνοντας το βουνό με το δάσος μέχρι τη Περαχώρα και μετά συνεχίζοντας κατηφορικά, περάσανε την όμορφη λιμνοθάλασσα της Βουλιαγμένης, για να τερματίσουν επιτυχώς στο Ναό Ακραίας Ήρας Περαχώρας. 

Αναλυτικά στον αγώνα έτρεξαν οι Γιώργος Βουδούρης (1:57:55'), Βασίλης Κουμανάκος (2:03:10'), Αλέξης Χρονόπουλος (2:30:17') και ο Σωκράτης Γαληνέας (2:34:44')

 

Ο ΣΔΥΜ συνεχάρη τη προσπάθεια αυτή και τα μέλη του για τη συμμετοχή τους στον 3° Ημιμαραθώνιο Λουτρακίου.