Σάββατο, 08 Οκτώβριος 2016 16:14

ΣΔΥΜ: Με Βάσω Βαϊνά και Στέλιο Ξυπόλιτο στη 5η Γύρα Κεφαλλονιάς 32 χλμ.

Γράφτηκε από τον

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στην Κεφαλλονιά, ο αγώνας δρόμου 32 χιλιομέτρων, με την επωνυμία  5η Γύρα Ληξουρίου – Αργοστολίου, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Δρομέων Κεφαλλονιάς, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας και της ΚΕΔΗΚΕ.

Φέτος ο αγώνας ξεκίνησε ανάποδα από ότι τις άλλες χρονιές και παρά την δυσκολία της διαδρομής όλοι οι συμμετέχοντες απόλαυσαν και χάρηκαν από τη συμμετοχή τους, ανεξάρτητα από θέση που πήραν στους αγώνες.

Η εκκίνηση δόθηκε στις 8:30 το πρωί από τη κεντρική πλατεία Ληξουρίου και οι συμμετέχοντες αθλητές αφού διήνυσαν μια απόσταση 32 Km, τερμάτισαν στην κεντρική πλατεία του Αργοστολίου. Συνολικά συμμετείχαν 72 δρομείς, από τους οποίους οι 60 στην διαδρομή των 32 Km και 12 σε αυτή των 10 Km, ενός παράλληλου αγώνα που είχε τερματισμό το Λιβάδι.

Στη Κεφαλλονιά βρέθηκαν και εκπροσώπησαν το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας οι δρομείς Βασιλική Βαϊνά και Στέλιος Ξυπόλιτος, οι οποίοι συμμετείχαν και τερμάτισαν επιτυχώς τον αγώνα των 32km και μάλιστα διακρίθηκαν, αφού πήραν και οι δύο τη 2η θέση στη κατηγορία τους, φέρνοντας χρόνους 3:26:48' και 3:41:27' αντίστοιχα.

Πρώτος στη γενική κατάταξη στους άνδρες ο Νίκος Ροδόπουλος με χρόνο 2.16’,50’’, 2ος ο Μαρίνος Βαρδαραμάτος και 3ος ο Σπύρος Ζαπάντης.

Στις γυναίκες 1η η Ανδριάνα Βασιλάτου με χρόνο 2.27’,40’’, 2η η Βιθλεέμ Σαπίου και 3η η Παρασκευή Χασάνου

 

Ο ΣΔΥΜ συνεχάρη τα μέλη του για τη συμμετοχή τους και τις διακρίσεις τους στο 5° Γύρο Κεφαλλονιάς.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ