Πέμπτη, 26 Σεπτέμβριος 2013 18:26

Ξεκίνησε γυμναστήριο ο Γιώργος Λαζαρίδης

Γράφτηκε από τον

Στο στάδιο της αποθεραπείας βρίσκεται ο Γιώργος Λαζαρίδης μετά από μία χειρουργική επέμβαση που έκανε μέσα στον Αύγουστο στην Αθήνα.


Ο Καλαματιανός αθλητής του τένις με αμαξίδιο είναι διατεθειμένος να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στην ενεργό δράση, μιας και ο απώτερος στόχος του είναι η συμμετοχή στην Παραολυμπιάδα του Ρίο το ερχόμενο καλοκαίρι.
Ο Λαζαρίδης έχει ξεκινήσει γυμναστήριο, κάνει αντοχή στην παραλία και ενδυνάμωση με ποδήλατο προκειμένου να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση. Περιμένει μάλιστα το ΟΚ από τους γιατρούς προκειμένου να ξεκινήσει δειλά δειλά προπονήσεις στο γήπεδο τένις για ΑμεΑ στο τέρμα του ποταμού Νέδοντα με τον προπονητή του Ανδρέα Νίκα.
Οπως είναι λογικό ο Λαζαρίδης δεν συμμετείχε σε ορισμένες δραστηριότητες το προηγούμενο διάστημα. Συγκεκριμένα σε ένα τουρνουά στο Μπρνο της Τσεχίας, σε ένα πρόγραμμα στον Κολινδρό για άτομα με αναπηρία (επίδειξη), σε ένα τουρνουά στη Σμύρνη και φυσικά δεν θα λάβει μέρος σε ένα τουρνουά την άλλη εβδομάδα στη Μόσχα. Σκοπός του καλαματιανού αθλητή είναι να ξεκινήσει να συμμετέχει σε τουρνουά από τα μέσα Νοεμβρίου και επειδή διαθέτει μεγάλη δύναμη ψυχής είμαστε σίγουροι πως θα το καταφέρει.