Δευτέρα, 10 Οκτώβριος 2016 14:34

Λάμψη από Δανιηλίδου στο τουρνουά τένις με αμαξίδιο - 2η θέση για τον Λαζαρίδη

Γράφτηκε από τον

Συναρπαστικά ματς, συγκίνηση και λάμψη από Λένα Δανιηλίδου είχε το διεθνές τουρνουά τένις με αμαξίδιο "Ancient Messene Open", το οποίο ξεκίνησε την Πέμπτη και ολοκληρώθηκε χθες στις εγκαταστάσεις του "Buca Beach Resort" στην Ανάληψη Μεσσήνης.

Ο εμπνευστής αυτής της διοργάνωσης Γιώργος Λαζαρίδης, είδε συγκινημένος το όνειρό του (ένα τουρνουά στη Μεσσηνία) να γίνεται πραγματικότητα. Και συνάμα την Ελληνίδα πρωταθλήτρια στο τένις Λένα Δανιηλίδου να δείχνει έμπρακτα τη στήριξή της, με την παρουσία της στους τελικούς. Η ίδια συνεχάρη το Μεσσήνιο πρωταθλητή του τένις με αμαξίδιο για το επίπεδο των αγώνων και ευχήθηκε να γίνει θεσμός το τουρνουά, το οποίο είναι στο επίσημο καλεντάρι της Παγκόσμιας ομοσπονδίας τένις ITF και συμμετείχαν αθλητές με αναπηρία από Ελλάδα, Ιταλία, Τουρκία, Πολωνία, Ουγγαρία, Σουηδία, Δανία, Ουκρανία, Φιλανδία, Κροατία.

Ο Γ. Λαζαρίδης μαζί με το συμπαίκτη του Σουηδό Ντον Γουόλιν κατέκτησαν τη δεύτερη θέση στο διπλό ανδρών, καθώς ηττήθηκαν στον τελικό από τον Στέφανο Διαμαντή και τον Πολωνό Αλμπιν Μπατίσκι. Ο αγώνας κρίθηκε στο σούπερ τάι μπρέικ (5-7, 7-5, 8-10). Ο Στέφανος Διαμαντής κατέκτησε την πρώτη θέση και στο μονό, μιας και νίκησε χθες το πρωί τον Σουηδό Ντον Γουόλιν 

Στο μονό γυναικών, τον τίτλο πήρε η Ουκρανή Ολένα Σιγκάριοβα, η οποία πήρε την πρωτιά και στο διπλό μαζί με μια αθλήτρια από τη Δανία.