Τρίτη, 11 Οκτώβριος 2016 12:55

ΟΜΙΛΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΜΠΡΙΤΖ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Θετική παρουσία στο διασυλλογικό ομάδων

Γράφτηκε από τον

Tο διασυλλογικό πρωτάθλημα ομάδων διοργάνωσε με επιτυχία η Ελληνική Ομοσπονδία Μπριτζ (ΕΟΜ).

Οι αγώνες έγιναν στην αίθουσα ξιφασκίας του δυτικού αεροδρομίου Ελληνικού από 7/10 έως 9/10. Οι συμμετοχές από όλους τους ομίλους ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο μιας και 209 ομάδες έλαβαν μέρος στους αγώνες. Ο Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Καλαμάτας έλαβε μέρος στους αγώνες με τέσσερις ομάδες, οι οποίες είχαν θετικότατη παρουσία. Αναλυτικά: 

Στην κατηγορία μαθητών, που αφορούσε όσους ξεκίνησαν μπριτζ πέρσι, η ομάδα του ομίλου με αθλητές τους Σπύρο Σινάνη, Γιώργο Μηλούση, Πάνο Κωνσταντόπουλο και Χριστίνα Αγγελοπούλου πήρε την τέταρτη θέση σε τριάντα ομάδες. Η  παρουσία της ομάδας ήταν θετικότατη, μιας και με την ολοκλήρωση του έκτου ήταν στη δεύτερη θέση και έφτασαν στον τελικό αγώνα να διεκδικούν την πρώτη θέση και το κύπελλο, δυστυχώς χωρίς να το καταφέρουν. Η τελική τους θέση αποτελεί σίγουρα μια μεγάλη επιτυχία και μας προϊδεάζει για ένα ελπιδοφόρο μέλλον.

Στην κατηγορία 1-6 της Δ’ εθνικής, η ομάδα του ομίλου με αθλητές τους Αργύρη Κορομηλά, Παναγιώτη Σαΐτη, Κλαίρη Μιχαλοπούλου και Μαρίνα Λαντζούνη πήρε την τρίτη θέση σε εννέα ομάδες, που θα μπορούσε άνετα να ήταν καλύτερη αν είχαν αποφύγει τον κακό πρώτο γύρο. 

Στην κατηγορία 1-9 της Δ’ εθνικής, η ομάδα του ομίλου με αθλητές τους Δημήτρη Λεάκο, Δημήτρη Κατσίποδα, Γιάννη Σολάρη, Τρισεύγενη Πουλοπουλου και Κωνσταντίνο Παυλάκο πήρε την έβδομη θέση σε δεκατέσσερις ομάδες. Και αυτή η ομάδα είχε ανοδική παρουσία, μιας και από την δέκατη τρίτη θέση που ήταν μετά την πρώτη ημερίδα, με ανοδική πορεία βρέθηκε στον προτελευταίο γύρο στην τέταρτη θέση, όμως κάποιες κακές επιλογές οδήγησαν σε ήττα και πτώση στην έβδομη θέση.

Στην κατηγορία open της Γ’ εθνικής, η ομάδα του ομίλου με αθλητές τους Γιώργο Αλεξανδρόπουλο , Δημήτρη Θωμόπουλο, Αθανάσιο Καλογερόπουλο, Γιώργο Κομηνέα, Αθανάσιο Οικονόμου και Πντελή Φασουλή πήρε την έκτη θέση σε δεκατρείς  ομάδες. Ο αγώνας της κατηγορίας αυτής ήταν συγκλονιστικός μιας και έξι ομάδες είχαν διαφορά μόλις 3vps, τελικά όμως η ομάδα δεν τα κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη τριάδα.

 

Τέλος, παράλληλα με  τους διασυλλογικούς αγώνες πραγματοποιήθηκε και τουρνουά παίδων. Στους αγώνες αυτούς ο όμιλος της Καλαμάτας έλαβε μέρος με πέντε μικρούς αθλητές, τους Ανδριανό Μάλλωση, Ναταλία Μάλλωση, Αιμιλιανό Μάλλωση, Μιχάλη Σούμπλη και Ντύλαν Παπανικολάου. Η παρουσία τους στους αγώνες ήταν θετικότατη, μιας και  με τις επιδόσεις τους κατέλαβαν τις πρώτες θέσεις στο διήμερο αγώνα.