Παρασκευή, 28 Οκτώβριος 2016 14:16

ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ: Στην Καλαμάτα θα γίνει το Κύπελλο Πελοποννήσου

Γράφτηκε από τον
ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ: Στην Καλαμάτα θα γίνει το Κύπελλο Πελοποννήσου

Η Καλαμάτα θα φιλοξενήσει το Κύπελλο Πελοποννήσου πινγκ πονγκ της ΠΟΦΕΠΑ.

Η διοργάνωση θα γίνει στην Καλαμάτα στις 30 Οκτωβρίου, στην αίθουσα του Όμιλου Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Καλαμάτας. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 10 το πρωί και θα ολοκληρωθούν περίπου στις 3 το μεσημέρι.

Θα συμμετέχουν ο περσινός Κυπελλούχος Ping Pong Καλαμάτας αλλά και οι ομάδες Φαρης Καλαμάτας, Πευκιάς Ξυλοκάστρου, Θύελλα Τρίπολης και Δαίδαλος Βραχατίου. 

Ομαδικό τουρνουά στην Καλαμάτα

Ομαδικό τουρνουά πινγκ πονγκ θα διοργανώσει ο Όμιλος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Καλαμάτας. Το τουρνουά θα ξεκινήσει στις 12 Νοεμβρίου και θα έχουν δυνατότητα συμμετοχής άνδρες, γυναίκες και παιδιά άνω των 12 ετών που δεν είναι μέλη του ομίλου. Η κάθε ομάδα θα πρέπει να αποτελείται από 3 τουλάχιστον άτομα. 

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μέχρι τις 10 Νοεμβρίου στο τηλέφωνο 6983 511888. 

Οι αγώνες θα γίνονται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο και Κυριακή απόγευμα σε συνεννόηση με τις ομάδες. Κύπελλα, μετάλλια αλλά και δωροεπιταγές θα απονεμηθούν στις 4 πρώτες ομάδες. "Φτιάξε την ομάδα σου και έλα για πινγκ πονγκ", αναφέρει το κάλεσμα του διοργανωτή Καλαματιανού συλλόγου. Οι αγώνες θα γίνουν στην νέα αίθουσα του ομίλου. 

Τέλος, συνεχίζονται οι προπονήσεις στον Όμιλο Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Καλαμάτας ενώ πραγματοποιούνται και εγγραφές νέων μελών. Θετικό ξεκίνημα έχει κάνει και η ακαδημία η οποία διαθέτει ήδη 12 μικρούς αθλητές. 

 

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ