Δευτέρα, 30 Σεπτέμβριος 2013 20:15

Απόλυτη διασκέδαση στο “Navarino Bike Festival”.

Γράφτηκε από τον

 

 

H τριήμερη διοργάνωση του “Navarino Bike Festival” είναι έτοιμη να υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους, μέσα από μία σειρά διαδραστικών εκδηλώσεων, παιχνιδιών και αγώνων, από την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013.

 

Έλατε με τους φίλους σας και την οικογένειά σας, στη ΝΔ Πελοπόννησο, στη Μεσσηνία, για να λάβετε μέρος στο “Navarino Bike Festival”. Εκεί, σας περιμένουν εκδηλώσεις για τα παιδιά, εκθέσεις, workshops, MTB tours, family bike trekking tour στη Βοϊδοκοιλιά, Ladies MTB Tour στη Βοϊδοκοιλιά, στη Λιμνοθάλασσα Γιάλοβας και στο Καλαμάρι, bike cinema και μία ειδικά διαμορφωμένη πίστα ροής (pumptrack) για να διασκεδάσετε και να δοκιμάσετε τις αντοχές σας. Η διαδραστική πίστα pumptrack θα είναι διαθέσιμη από την εταιρεία TTL και τις 3 ημέρες του φεστιβάλ (Παρασκευή: 13:00-17:00, Σάββατο: 10:00-18:00, Κυριακή 09:30-14:00), με σκοπό να προφέρει την απόλυτη διασκέδαση στο κοινό. Παράλληλα, οι αρχάριοι συμμετέχοντες στο φεστιβάλ θα έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν σε μαθήματα ποδηλασίας πάνω στην ειδική πίστα pumptrack! Καλωσορίσατε στο Pumptrack Nation:  HYPERLINK "http://youtu.be/-xylpA3-bNc" http://youtu.be/-xylpA3-bNcΌλοι μπορούν να λάβουν μέρος στον “Open Race” που γίνεται το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013 στις 15:00. Η ειδικά διαμορφωμένη πίστα του “Open Race”, θα είναι διαθέσιμη για το κοινό την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013. Τρέξε και εσύ σαν επαγγελματίας! Πολλά πλούσια δώρα και συλλεκτικά αναμνηστικά αναμένουν τους νικητές του “Open Race”, σε όλες τις κατηγορίες, από την εταιρεία Sportful. Παράλληλα, η εταιρεία Scooterise θα συμβάλλει στην διοργάνωση του φεστιβάλ, παρουσιάζοντας τις εναλλακτικές λύσεις μετακίνησης που προσφέρουν τα πρωτοποριακά ηλεκτρικά τρίκυκλα Trikke.  Το “Navarino Bike Festival” πραγματοποιείται με τη στήριξη της ΟΠΑΠ ΑΕ και την υποστήριξη των εταιρειών: Chiquita, Sportful, ΝΑΤΟΥΡΑ Εμφιαλωτική Α.Ε., με το φυσικό μεταλλικό νερό «ΥΑΣ», TTL (Trails-Bikeparks Construction) και Scooterise.
Για τη συμμετοχή σας στον αγώνα, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του “Navarino Bike Festival”  HYPERLINK "http://www.navarinobikefestival.com" www.navarinobikefestival.com και να συμπληρώσετε τη σχετική φόρμα εγγραφής:  HYPERLINK "http://www.focusonsports.gr/navarino/personal.pdf" www.focusonsports.gr/navarino/personal.pdf

Από το Γραφείο Τύπου των αγώνων