Παρασκευή, 04 Νοέμβριος 2016 13:55

Ημερίδα στίβου διοργανώνει το Σάββατο ο Μεσσηνιακός

Γράφτηκε από τον
Ημερίδα στίβου διοργανώνει το Σάββατο ο Μεσσηνιακός

Το τμήμα στίβου του Μεσσηνιακού διοργανώνει ημερίδα αγωνισμάτων στίβου που απευθύνεται στους μαθητές της ακαδημίας του και σε όσους μαθητές – αθλητές των σχολείων της Καλαμάτας και της Μεσσήνης θέλουν να λάβουν μέρος στους αγώνες.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο στις 3.30 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι μαθητές που φοιτούν στα Δημοτικά Σχολεία και τα Νηπιαγωγεία της Καλαμάτας και Μεσσήνης.

Οι μαθητές θα πρέπει να επιλέξουν ένα από τα κάτωθι αγωνίσματα:

Νηπιαγωγεία: 30 μέτρα

Α’ και Β’ τάξη: 40 μέτρα, 40μέτρα με εμπόδια.

Γ’ και Δ’ τάξη: - Άλμα σε μήκος, μπαλάκι και 50 μέτρα.

Ε’ και ΣΤ’ τάξη - Άλμα σε μήκος, σφύρα, 60 μέτρα και 600 μέτρα.

Σε όλους τους αθλητές θα δοθεί δίπλωμα συμμετοχής και αναμνηστικό μετάλλιο.

ΟΌσοι συμμετέχουν στους αγώνες θα πρέπει να έχουν προσκομίσει ιατρική βεβαίωση. Οι αθλητές που δεν ανήκουν στη δύναμη του Μεσσηνιακού, θα πρέπει να προσκομίσουν ιατρική βεβαίωση στη γραμματεία των αγώνων λίγο πριν από την έναρξη της εκδήλωσης.

Οι μαθητές των Δημοτικών σχολείων που έχουν καταθέσει στο σχολείο τους ιατρική βεβαίωση μπορούν να λάβουν μέρος στους αγώνες με ευθύνη των γονέων τους.

Η παρουσία όλων των γονέων, των συγγενικών προσώπων των αθλητών κρίνεται σημαντική και αναγκαία. Οι γονείς θα οδηγήσουν τα παιδιά στην κλειστή αίθουσα κάτω από τη βόρεια κερκίδα απ’ όπου θα οδηγηθούν από τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής στον αγωνιστικό χώρο για να αρχίσουν οι αγώνες. 

 

Οι γονείς θα παραμένουν στη νότια κερκίδα για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση. Απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο για όλους όσους δεν έχουν ενεργή συμμετοχή ή οργανωτικό ρόλο στην εκδήλωση. Eαν οι καιρικές συνθήκες δεν επιτρέψουν τη διεξαγωγή των αγώνων η ημερίδα θα γίνει την επόμενη μέρα, την Κυριακή 6 Νοεμβρίου και ώρα 10.30 π.μ.