Δευτέρα, 07 Νοέμβριος 2016 17:32

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ 2-1: Eπεισοδιακή νίκη με Δ. Κουτσουμπό στο φινάλε

Γράφτηκε από τον

Τρία γκολ, αποβολές, ένταση και αγωνία μέχρι το φινάλε είχε το ματς του Ακρίτα Κορώνης με τον Απόλλωνα Πεταλιδίου, που βρήκε νικητή τον Ακρίτα με σκορ 2-1.

Το Πεταλίδι άνοιξε το σκορ στο 35' με κεφαλιά του Κ. Κορμπή, έπειτα από κόρνερ του Μπογκντάνι. 

Γκολ από τη σέντρα

Η Κορώνη ισοφάρισε με ένα εντυπωσιακό και σπάνιο γκολ. Με τη σέντρα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Δημήτρης Κουτσουμπός δοκίμασε το σουτ από το κέντρο και αιφνιδίασε τον γκολκίπερ του Πεταλιδίου, κάνοντας το 1-1. 

Ο Δ. Κουτσουμπός και πάλι με πέναλτι στο 95' έκανε το 2-1. Η παράβαση καταλογίστηκε σε ανατροπή του Μουτζούρη από τον Καπρουλά. 

Στη φάση αυτή αποβλήθηκε για εξύβριση με απευθείας κόκκινη κάρτα ο γκολκίπερ της Κορώνης Ι. Καπινιάρης, ενώ επικράτησε ένταση μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων. 

Ο ρέφερι Νικολόπουλος απέβαλε από τον πάγκο του Πευαλιδίου και τον Μιχάλη Αυγουλέα.

Νωρίτερα στο 90', είχε αποβληθεί για την Κορώνη με 2η κίτρινη κάρτα ο Ι. Κουτσουμπός. 

Στη φάση αυτή ο κ. Νικολόπουλος είχε διακόψει προσωρινά το ματς προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα, ενώ το ίδιο συνέβη και όταν καταλογίστηκε το πέναλτι.

Οι παίκτες των δύο ομάδων αντάλλαξαν ακρετά "γαλλικά" μεταξύ τους και χρειάστηκε η παρέμβαση των ψυχραιμότερων για να τερματιστεί η ένταση. 

Και οι δύο ομάδες έχουν παράπονα από τη διαιτησία του Νικολόπουλου που έκανε, όπως λένε, λάθη. Οι άνθρωποι του Πεταλιδίου διαμαρτύρονται και για το πέναλτι, με το οποίο έγινε το 2-1, αλλά και για το χρόνο καθυστέρησης που κρατήθηκε. 

Το ματς διαιτήτευσε ο Νικολόπουλος, με βοηθούς τον Παλλαδινό και την Τσαούση.

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Ι.  Καπινιάρης, Αντ. Καπινιάρης, Σιψάς (90' Κωστάκης), Σοξόρι, Ι. Κουτσουμπός, Δ. Κουτσουμπός, Μπόκολος, Τέντες (50'. Χαρ. Καπινιάρης) Μουτζούρης, Σταμάτης, Μάραντος. 

 

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ: Μπεκιάρης, Στ. Χρονόπουλος, Ανδρ. Χρονόπουλος, Πανταζόπουλος, Δαμήλος, Γ. Κσρδάσης, Κορμπής, Θεριός, Μπογκντάνι (80' Κοστόφ), Ξαρχάκος (91' Καπρουλάς), Χούτος (65' Κ. Καρδάσης)