Τετάρτη, 09 Νοεμβρίου 2016 16:10

ΟΜΙΛΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΜΠΡΙΤΖ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Πρωτιά στο κύπελλο Ελλάδας με Κωνσταντόπουλο, Μηλούση

Γράφτηκε από τον

Την πρώτη θέση στη γενική κατάταξη στην κατηγορία 1-6 πήραν οι αθλητές του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Καλαμάτας Πάνος Κωνσταντόπουλος και Γιώργος Μηλούσης στο 28ο κύπελλο Ελλάδας, το οποίο διοργάνωσε από 4 έως 6 Νοεμβρίου η Ελληνική Ομοσπονδία Μπριτζ.

Οι αγώνες έγιναν σε διάφορα αθηναϊκά σωματεία με τον καλαματιανό σύλλογο να παίρνει μέρος στους αγώνες των κατηγοριών 1-6 και open.

Συγκεκριμένα, στην κατηγορία 1-6, όπου συμμετείχαν 30 ομάδες οι Κωνσταντόπουλος και Μηλούσης, είχαν συγκροτήσει ομάδα με τους αθλητές του Αθλητικού Ομίλου Μπριτζ Σικυώνος (ΑΟΜΣ) Νηφάκου Χριστίνα και Φιλόπουλο Παναγιώτη. Η ομάδα έχοντας τέσσερις σερί νίκες μπήκε στους  knockout στην τρίτη θέση. Συνεχίζοντας τις εκπληκτικές εμφανίσεις τους και στις δύο άλλες ημερίδες, έχοντας άλλες τέσσερις νίκες, έλαβε την πρώτη θέση στην γενική κατάταξη με 177,49Vp’s. 

Κέρδισαν τις εντυπώσεις και οι μικροί

Στην ίδια κατηγορία έλαβαν μέρος και οι μικροί αθλητές του ομίλου Σούμπλης Μιχάλης και Μάλλωσης Αιμιλιανός. Οι μικροί αθλητές είχαν συγκροτήσει ομάδα με αθλητές άλλων ομίλων. Μάλιστα ήταν η πρώτη φορά που συγκροτήθηκε ομάδα αποκλειστικά από παιδιά 12-13 ετών. Η ομάδα τους, έχοντας βασικά και αναντικατάστατα στελέχη τον Αιμιλιανό και τον Μιχάλη, κατάφερε την πρώτη ημέρα να συναγωνίζεται μεγαλύτερους και εμπειρότερους αθλητές, και να λαμβάνει την πρώτη θέση στην πρώτη ημερίδα. Χάνοντας όμως στο πρώτο knockout αγώνα, συνέχισαν και έλαβαν την ένατη θέση στην γενική κατάταξη με 142,62 Vp’s.

 

Τέλος οι αθλητές του ομίλου Κομηνέας Γεώργιος και Καλογερόπουλος Αθανάσιος, έχοντας συγκροτήσει ομάδα με αθλητές άλλων ομίλων, έλαβαν μέρος στους αγώνες της κατηγορίας open, στην οποία και  πήραν την 17η θέση σε σύνολο 28 ομάδων.