Πέμπτη, 10 Νοέμβριος 2016 13:11

Η "Ping pong Kαλαμάτας" πήρε το Κύπελλο Πελοποννήσου

Γράφτηκε από τον
Η "Ping pong Kαλαμάτας" πήρε το Κύπελλο Πελοποννήσου

Με τις ομάδες της Καλαμάτας να κερδίζουν τις δύο πρώτες θέσεις πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα το Κύπελλο Πελοποννήσου.

Την πρώτη θέση κατέκτησε η ομάδα  "Ping pong Kαλαμάτας", την δεύτερη η "Φάρης Καλαμάτας" και την τρίτη θέση κατέκτησε η Θύελλα Τρίπολης.

Ηταν μια πετυχημένη διοργάνωση στην οποία συμμετείχαν ακόμη ο Πευκιάς Ξυλοκάστρου και ο Δαίδαλος Βραχατίου. Ξεχωριστή λάμψη στην διοργάνωση έδωσε η παρουσία του πρώην παίκτη της Εθνικής Ντάνιελ Τόσκα. 

Ομαδικό τουρνουά στην Καλαμάτα

Ομαδικό τουρνουά πινγκ πονγκ θα διοργανώσει ο Όμιλος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Καλαμάτας. Το τουρνουά θα ξεκινήσει το Σάββατο 12 Νοεμβρίου και θα έχουν δυνατότητα συμμετοχής άνδρες, γυναίκες και παιδιά άνω των 12 ετών που δεν είναι μέλη του ομίλου. Η κάθε ομάδα θα πρέπει να αποτελείται από 3 τουλάχιστον άτομα. 

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μέχρι και σήμερα 10 Νοεμβρίου στο τηλέφωνο 6983 511888. 

Οι αγώνες θα γίνονται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο και Κυριακή απόγευμα σε συνεννόηση με τις ομάδες. Κύπελλα, μετάλλια αλλά και δωροεπιταγές θα απονεμηθούν στις 4 πρώτες ομάδες. "Φτιάξε την ομάδα σου και έλα για πινγκ πονγκ", αναφέρει το κάλεσμα του διοργανωτή Καλαματιανού συλλόγου. Οι αγώνες θα γίνουν στην νέα αίθουσα του ομίλου. 

 

Μέχρι χθες είχαν δηλώσει συμμετοχή 15 ομάδες.