Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2016 13:35

ΣΤΙΒΟΣ: Επιτυχίες στη Μεγαλόπολη για την Ολυμπιάδα Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
ΣΤΙΒΟΣ: Επιτυχίες στη Μεγαλόπολη για την Ολυμπιάδα Καλαμάτας

 

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις φετινές της υποχρεώσεις το τμήμα στίβου της Ολυμπιάδας Καλαμάτας, συμμετέχοντας στην ημερίδα στίβου που έγινε πριν λίγες μέρες στην Μεγαλόπολη.

Ήταν μια διοργάνωση του ΑΟ Μεγαλόπολης στην οποία συμμετείχαν 440 αθλητές και αθλήτριες από 10 σωματεία της περιφέρειας Πελοποννήσου .

Μια γιορτή για τους μικρούς μας αθλητές και ένα τεστ για τους αθλητές της αγωνιστικής ομάδας του Καλαματιανού συλλόγου.

H Ολυμπιάδα Καλαμάτας έλαβε μέρος με 51 αθλητές και είχε θετική παρουσία κατακτώντας και πολλά μετάλλια με το τεχνικό τιμ, με επικεφαλής την Γιώτα Τσιάλα, να είναι απόλυτα ικανοποιημένο και θα συγχαίρει τους αθλητές και τις αθλήτριες. 

Όσον αφορά τις διακρίσεις, ο Παναγιώτης Μαλαπάνης ήταν 1ος στη σφαίρα, η Βασιλική Μπαρλά 1η στη σφαίρα, η Ευγενία Διαμαντοπούλου 1η στα 80 μέτρα, η Αγγελική Μαλαπάνη 1η στο μπαλάκι, ο Παναγιώτης Κωνσταντινέας 1ος στο μήκος, ο Χρυσοβαλάντης Παναγιωτόπουλος 2ος στο μήκος, ο Χρήστος Κουτράκης 2ος στα 60 μέτρα, η Αθηνά Καργάκου 2η στο μήκος, η Ιωάννα Πετροπούλου 2η στο μήκος, η Βασιλική Μπαρλα 3η στη σφαίρα, ο Σταύρος Μπαρλάς 3ος στα 60 μέτρα, η Μαρία Διαμαντοπούλου 3η στα 100 μέτρα, η Αννίτα Μπάκα 3η στη σφαίρα.

Η ομάδα σκυταλοδρομίας γυμνασίου κοριτσιών πήρε τη 2η θέση στα 4χ80 μέτρα αποτελούμενη από τις Διαμαντοπούλου, Πετροπούλου, Καπλάνη και Μάραντου. 

Η ομαδα σκυταλοδρομίας Ε' και Στ' δημοτικού αγοριών πήρε την 2η θέση αποτελούμενη από τους Κουμανάκο, Μπαρλά, Πάσχος, Βασιλόπουλο. 

Όλοι οι αθλητές (νήπια, α-β δημοτικού) πήραν μετάλλια και διπλώματα για τη συμμετοχή τους.

 

Οι αθλητικές δραστηριότητες του συλλόγου θα συνεχιστούν με τους ανωμάλους δρόμους και τη συμμετοχή των αθλητών στις ημερίδες του κλειστού στίβου.