Σάββατο, 19 Νοέμβριος 2016 16:04

COSTA NAVARINO: Ανακηρύχθηκε καλύτερο golf resort στην Ευρώπη

Γράφτηκε από τον

Μια ακόμη διεθνής επιτυχία για την Costa Navarino η οποία έλαβε την εξαιρετικά σημαντική διάκριση "European Golf Resort of the Year 2017", στα βραβεία που απονεμήθηκαν από τη Διεθνή Ένωση Golf Tour Operators (IAGTO), σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στις 17 Νοεμβρίου στην Πάλμα της Ισπανίας.

Για την ανάδειξη του νικητή του βραβείου European Golf Resort of the Year ψήφισαν πάνω από 640 ειδικευμένοι στον γκολφικό τουρισμό Tour Operators, μέλη της IAGTO από 61 χώρες. 

Τα δύο signature γήπεδα γκολφ 18 οπών της Costa Navarino βρίσκονται σε ένα εκπληκτικό τοπίο, ανάμεσα σε ελαιώνες, με θέα το γαλάζιο του Ιονίου. Το The Dunes Course, σχεδιασμένο από τον Bernhard Langer, πρώην πρωταθλητή του US Masters και αρχηγό της ομάδας Ryder Cup, σε συνεργασία με την European Golf Design, βρίσκεται σε ένα ποικιλόμορφο φυσικό περιβάλλον, με εκπληκτική  θέα στον ποταμό Σέλλα και το Ιόνιο πέλαγος, ανάμεσα  σε ελαιόδεντρα εκατοντάδων ετών.  Στο The Bay Course,  σχεδιασμένο από τον Robert Trent Jones Jr., οι λάτρεις του γκολφ όλων των επιπέδων δοκιμάζουν τις ικανότητές τους, ακολουθώντας μια διαδρομή ανάμεσα στους λόφους και τους ελαιώνες με θέα στη θάλασσα και στον ιστορικό κόλπο του Ναβαρίνου.

Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ο Διευθύνων Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος της ΤΕΜΕΣ Α.Ε. – Costa Navarino Στέφανος Θεοδωρίδης δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι και μας τιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι τα μέλη της Διεθνούς Ένωσης tour operators μας απένειμαν την πιο σημαντική διάκριση για γήπεδα γκολφ στην Ευρώπη. Η τοποθεσία, ο σχεδιασμός των γηπέδων γκολφ και οι κλιματολογικές  συνθήκες καθιστούν την Costa Navarino ένα κορυφαίο προορισμό για τους λάτρεις του γκολφ. Παράλληλα, η Costa Navarino αποτελεί ιδανικό προορισμό για όλες τις εποχές προσφέροντας, πέρα από το εξαιρετικό γκολφ, μια πληθώρα από αυθεντικές εμπειρίες που αναδεικνύουν τον πολιτισμό και την ιστορία της περιοχής».

 

Και τα δύο γήπεδα έχουν λάβει σημαντικές διακρίσεις ως “Best Newcomers” το 2014 και “Best Service” το 2015 στο πλαίσιο του θεσμού “World of Leading Golf”.