Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016 16:03

Η Ξένια Αργειτάκη θα τιμηθεί από την IAAF με το βραβείο "Γυναίκα στον αθλητισμό"

Γράφτηκε από τον
Η Ξένια Αργειτάκη θα τιμηθεί από την IAAF με το βραβείο "Γυναίκα στον αθλητισμό"

Οι κορυφαίοι αθλητές του κόσμου θα βρεθούν στις 2 Δεκεμβρίου στο Μονακό για το GALA της IAAF και την βράβευση των κορυφαίων του 2016.

Ανάμεσα σε εκείνους που θα τιμηθούν θα είναι και η αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Ξένια Αργειτάκη του συλλόγου Λύκαια Μεγαλόπολης, που επιλέχθηκε για το βραβείο "Γυναίκα στον αθλητισμό". Πρόκειται για μια σπουδαία διάκριση, όχι μόνο για την ίδια την Αργειτάκη, αλλά και τον ελληνικό στίβο. Η IAAF με το συγκεκριμένο βραβείο τιμά γυναίκες, οι οποίες πρόσφεραν και προσφέρουν στον αθλητισμό και μέσα από τη δράση τους προάγουν τον γυναικείο αθλητισμό.

 

"Η βράβευση αυτή αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα. Ευχαριστώ τον ΣΕΓΑΣ, που με πρότεινε για το συγκεκριμένο βραβείο. Ασχολούμαι με τον στίβο από νεαρή ηλικία, αρχικά ως αθλήτρια, προπονήτρια κι έπειτα με διοικητικές θέσεις με μόνο στόχο να βοηθήσω στην εξέλιξη και αναβάθμιση του χώρου. Το να αναγνωρίζεται η προσπάθεια σου, από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου είναι κάτι ωραίο, που σου δίνει κίνητρο να προσπαθήσεις για ακόμη περισσότερα πράγματα", είπε η κ. Αργειτάκη.