Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016 13:21

ΕΥΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Δυνάμωσε η ποδηλατική ομάδα

Γράφτηκε από τον
ΕΥΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Δυνάμωσε η ποδηλατική ομάδα

Πλούσιο σε αγωνιστική δράση θα είναι το 2017 για την ποδηλατική ομάδα του Ευκλή Καλαμάτας η οποία μάλιστα παρουσιάζεται ενισχυμένη.


Σύμφωνα με τον υπεύθυνο αγωνιστική ποδηλασίας του Ευκλή Παναγιώτη Βεργετόπουλο η νέα χρονιά θα έχει έντονη αγωνιστική δράση για τους 24 ποδηλάτες του Συλλόγου.
Ήδη έχουν δηλωθεί από το Σύλλογο στο επίσημο πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (Ε.Ο.Π.) δύο αγώνες, που θα διοργανώσει ο Ευκλής στην Καλαμάτα, σε συνεργασία με τον Δήμο της πόλης. Ο λόγος για τον Ποδηλατικό αγώνα δρόμου 100 χλμ. αντοχής ''4ος Γύρος Αρφαρά - Πήδημα'' (12/2/2017) στα Αρφαρά Δήμου Καλαμάτας και τον Ποδηλατικό αγώνας δρόμου 43 χλμ. ανάβαση ''10η Ανάβαση Ταϋγέτου'' (24/9/2017) με διαδρομή από Καλαμάτα έως Τουριστικό Ταϋγέτου.

Επέστρεψαν Κανελλόπουλος
και Χριστοδουλάκης

Την νέα χρονιά θα τρέχουν με την φανέλα του Ευκλή δύο πάρα πολύ καλοί ποδηλάτες ο Σταύρος Καννελόπουλος και ο Γιώργος Χριστοδουλάκης, μετά από 2 χρόνια απουσίας επιστρέφουν στον Ευκλή.
Την τελευταία διετία αγωνίστηκαν με την φανέλα του Π.Σ.Κ. ''Θράκας Ιππέας'', ο οποίος μάλιστα με ανακοίνωση του ευχαρίστησε τους αθλητές για την προσφορά τους.
Η ανακοίνωση αναφέρει: ''Ο Θράκας Ιππέας ευχαριστεί θερμά τον Σταύρο Καννελόπουλο και τον Γιώργο Χριστοδουλάκη για την εγκάρδια και αγαστή συνεργασία τους με τον Σύλλογο, όπως αυτή προέκυψε σε βάθος διετίας. O Σταύρος Καννελόπουλος εκπροσώπησε τον Σύλλογο σε σωρεία αγώνων αποκομίζοντας μετάλλια και διακρίσεις, οι οποίες προσέδωσαν τα μέγιστα, στην δυναμική του Συλλόγου και έδωσαν νέα ώθηση στο αγωνιστικό κομμάτι του Θράκα Ιππέα. Αξιέπαινη ήταν και η προσπάθεια του Γιώργου Χριστοδουλάκη, ο οποίος με την σειρά του συμμετείχε σε πλήθος αγώνων ανά την Ελλάδα και πρόσφερε τα μέγιστα στον Σύλλογο. Ευχόμαστε και φέτος στα παιδιά, να συνεχίσουν την δυναμική και πολλά υποσχόμενη παρουσία τους στον Καλαματιανό Σύλλογο Ευκλή. Εμείς θα τους έχουμε για πάντα στην καρδιά μας ως Θράκες Ιππείς.''
Επίσης με μεταγραφή από την Α.Ε.Κ. Αθηνών θα τρέχει με τον Ευκλή και ο Γιάννης Πετρακόπουλος.

Νέοι αθλητές και
επανεκδόσεις δελτίων

Τέσσερις νέοι ποδηλάτες βγάζουν δελτίο αθλητικής ιδιότητας με τον Ευκλή. Ο λόγος για τους Κεφάλα Αριστόδημο, Κρανιώτης Κώστα, Μακρή Λεωνίδα και Ψωματάρη Γεώργιο.
Επιπλέον, δεκαέξι Μεσσήνιοι, ως επί το πλείστων Καλαματιανοί ποδηλάτες ανανεώνουν τα δελτία τους στον Ευκλή. Οι ποδηλατές αυτοί είναι οι Βεργετόπουλος, Γύφτουλας, Δούσης, Κουτσουμπός, Λαγός, Λαμπρόπουλος, Μπάκας, Μυστριώτης, Παπαβασιλόπουλος,  Παπαγεωργίου, Παπαδόπουλος, Ποντίκης , Ρούσης, Σουλαντίκας, Σταμάτης, Τσούτσο και Χιουρέας.