Κυριακή, 01 Ιανουάριος 2017 16:10

Στη Μεσσήνη το Μάιο το πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης

Γράφτηκε από τον

Στη Μεσσήνη θα διεξαχθούν το 2017 και συγκεκριμένα στις 6 και 7 Μαΐου οι τελικοί του πανελληνίου πρωταθλήματος ελληνορωμαϊκής και ελευθέρας πάλης στις κατηγορίες παμπαίδων και παγκορασίδων.

Οι αγώνες θα γίνουν στο κλειστό γυμναστήριο Μεσσήνης (είσοδος ελεύθερη), με συνδιοργανωτές το Δήμο Μεσσήνης, την Περιφέρεια Πελοποννήσου, την ΕΛ.Ο.Π και τον Αθλητικό Σύλλογο Μεσσηνίας "Αριστόδημο", ο οποίος θα λάβει μέρος με αθλητές του στους αγώνες. Υπό το βλέμμα του προπονητή τους Γιώργου Ευθυμιάδη, καθηγητή του ΕΠΑΛ Μεσσήνης, με ειδικότητα στην ελευθέρα πάλη, ομοσπονδιακό προπονητή και βαλκανιονίκη,.
Τα προκριματικά θα γίνουν σε Θεσσαλονίκη (α' φάση) και Αθήνα (β' φάση).

Και τουρνουά Πελοποννήσου

Ο "Αριστόδημος" θέλει να καθιερωθεί η Μεσσήνη ως πόλη της πάλης του νομού μας και γι' αυτό κάθε χρόνο διοργανώνει σπουδαία τουρνουά και πρωταθλήματα.
Ετσι στις 5 Φεβρουαρίου θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο Μεσσήνης και το 1ο παμπελοποννησιακό τουρνουά πάλης, με συνδιοργανωτές το Δήμο Μεσσήνης, την ΕΛ.Ο.Π και τον Αθλητικό Σύλλογο Μεσσηνίας "Αριστόδημο". Στο εν λόγω τουρνουά που έχει αναπτυξιακό χαρακτήρα  θα συμμετέχουν 100 περίπου αθλητές από 6 έως 29 ετών. Συγκεκριμένα θα συμμετέχον οι παλαιστικοί σύλλογοι της Πελοποννήσου που είναι: Αριστόδημος (Μεσσηνία), Σπάρτη (Λακωνία), Τιτάν Πύργου (Ηλεία) και Τόφαλος (Αχαϊα).