Παρασκευή, 06 Ιανουαρίου 2017 13:54

Ξεκίνησαν προπονήσεις στον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας

Γράφτηκε από τον
Ξεκίνησαν προπονήσεις στον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας

Με… προπόνηση μπήκε το 2017 στον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας καθώς αρκετά μέλη του αψήφησαν το τσουχτερό κρύο της πρωτοχρονιάς και βγήκαν στους δρόμους για το πρώτο τρέξιμο του νέου έτους.

Ήταν μία προπόνηση συμβολική, μία συγκέντρωση μεταξύ των μελών και φίλων του τρεξίματος, για να ευχηθούν ο ένας τον άλλον, για να κόψουν τη πρώτη βασιλόπιτα, και οι πιο τολμηροί να κάνουν το πρώτο τους μπάνιο στη θάλασσα για το 2017.

Γύρω στους 15 δρομείς συγκεντρώθηκαν στο προαύλιο χώρο του ξενοδοχείου Φιλοξένια, δίπλα στην παραλία, αφού πρώτα είχαν τρέξει διάφορες διαδρομές κάνοντας μερικοί τον γύρο της Καλαμάτας κοντά στα 11 χιλιόμετρα, περνώντας από όμορφα σημεία της πόλης και άλλοι πιο μεγάλα κομμάτια, βάζοντας και το χιονισμένο βουνό στο μενού της 1ης ημέρας του χρόνου.

Στον τερματισμό και μέσα σε πολύ όμορφο κλίμα τα μέλη του συλλόγου έκοψαν την πρώτη πίτα της χρονιάς με το πρώτο φλουρί να πέφτει στο μέλος του συλλόγου Νίκο Ναθαναήλ και το δεύτερο φλουρί στο μέλος Κώστα Σπυρόπουλο.

Όλοι ευχήθηκαν καλή υγεία, αγάπη και καλά τρεξίματα σε προπονήσεις και αγώνες στο 2017.

 

Ο ΣΔΥΜ ευχύθηκε σε όλους η νέα χρονιά να είναι γεμάτη από δράση, κέφι, ζωντάνια, πολλούς αγώνες και πολλές επιτυχίες στα μέλη του.