Παρασκευή, 18 Ιανουάριος 2013 19:49

Αισιοδοξία για το μέλλον στον ΦΟΚ

Γράφτηκε από τον
Αισιοδοξία για το μέλλον στον ΦΟΚ

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται καθημερινά στη Τέντα  οι προπονήσεις της αγωνιστικής ομάδας ρυθμικής γυμναστικής όπως και όλων των  τμημάτων  του Φυλογυμναστικού Ομίλου Καλαμάτας, με την καθοδήγηση  της Βουλγάρας τεχνικής συμβούλου του συλλόγου Μπέλα Μάρκοβα που βρίσκεται της τελευταίες ημέρες στη πόλη μας .
Επίσης είναι άξιο αναφοράς ότι οι προπονήσεις συνεχίστηκαν σε όλη  τη χρονική περίοδο των εορτών.
Ο πήχης τη  φετινή περίοδο έχει μπει ψηλότερα από κάθε άλλη χρονιά, λόγω του ανεβασμένου επιπέδου των αθλητριών του συλλόγου και οι προσδοκίες για επιτυχίες  θεωρούνται δεδομένες.
Για τη καλύτερη προετοιμασία και απόκτηση εμπειριών προγραμματίζονται για το επόμενο χρονικό διάστημα, η μετάβαση της αγωνιστικής ομάδας στην Αθήνα για παράλληλη προπόνηση με αντίστοιχους συλλόγους και ο καταρτισμός των φιλικών  που θα συμμετάσχει  ενόψει των επίσημων διασυλλογικών αγώνων που θα γίνουν την άνοιξη.
Τέλος όπως ανακοινώθηκε  από Δ.Σ. θα και φέτος πραγματοποιηθεί ανοιχτή εκδήλωση που θα γίνει στη Τέντα τον επόμενο μήνα, με σκοπό τη διάδοση του αθλήματος και την παρουσίαση των νέων προγραμμάτων των αθλητριών του συλλόγου σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.
Οι αθλήτριες που αποτελούν την φετινή αγωνιστική ομάδα είναι  οι νεανίδες Ιουλία Τσαούση, Φωτεινή Μπούνα οι κορασίδες Ζωή  Πουλοπούλου Μυρτώ Αθανασουλάκη  και παγκορασίδες Φωτεινή Μπάκα και Έφη Ρεμπάκου ενώ οι αθλήτριες των υπολοίπων τμημάτων του συλλόγου ξεπερνάνε τις εκατόν δέκα.