Σάββατο, 28 Ιανουάριος 2017 20:37

ΟΜΙΛΟΣ ΣΚΑΚΙΣΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Συνδύασε πίτα με τουρνουά

Γράφτηκε από τον
ΟΜΙΛΟΣ ΣΚΑΚΙΣΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Συνδύασε πίτα με τουρνουά

Την πίτα του έκοψε την περασμένη Κυριακή στην αίθουσα προπονήσεων ο Όμιλος Σκακιστών Καλαμάτας, παρουσία μικρών και μεγάλων αθλητών, των γονιών τους και φυσικά των προπονητών και μελών του διοικητικού συμβουλίου. 

Προηγήθηκε ένα ανεπίσημο τουρνουά ράπιντ 5 γύρων μεταξύ των παιδιών με διαιτησία του πιστοποιημένου διαιτητή και μέλος του ΔΣ του συλλόγου Αλέξανδρου Βυθούλκα.

Ισοβάθμισαν στην πρώτη θέση ο Γιώργος Αποστολόπουλος και η Πολυξένη Καβουρίνου. Το φλουρί έτυχε στη μητέρα της μικρής αθλήτριας του συλλόγου Αναστασίας, την Φανή Σπυροπούλου.

Ξεκινά το Ομαδικό Κύπελλο

Την Κυριακή αρχίζουν οι αγώνες για το 35ο πανελλήνιο ομαδικό κύπελλο με την προκριματική φάση. Ο Όμιλος Σκακιστών Καλαμάτας κληρώθηκε να περάσει άνευ αγώνα στην επόμενη φάση. Τα ζευγάρια της Ένωσης που θα διασταυρωθούν είναι: ΠΣ Μελισσίου- ΣΣ Περσέας Άργους, Α.Ο Κρανιδίου-ΣΟ Φιλιατρών, ΣΟ Άργους-ΦΟ Τρίπολης, ΣΟ Πύργου-ΣΑΚ ο Αργοναύτης, ΣΣ Κάτω '΄Ασσου-Π.Σ Σπάρτης.

O NO Καλαμάτας θα περάσει απευθείας, ως περυσινός κυπελλούχος, στο final four της Ένωσης. 

 

Ο Όμιλος Σκακιστών Καλαμάτας θα παίξει στην επόμενη φάση στις 5/2 με τους Fotjon Petritaj, Genova Ruzkha, Ιωάννη Αδαμόπουλο, Πολυχρόνη Περράκη, Κώστα Μαυρομιχάλη, Αναστάσιο Καλαιτζίδη , Αριστοφάν Διακουμέα.