Παρασκευή, 03 Φεβρουάριος 2017 18:26

COSTA NAVARINO: Στην τελική ευθεία για το "Messinia Pro Am 2017"

Γράφτηκε από τον

Η αντίστροφη μέτρηση για το 1ο διεθνές τουρνουά golf Messinia Pro Am έχει ξεκινήσει και το ενδιαφέρον των ομάδων γκολφ από την Ελλάδα και το εξωτερικό ήδη κορυφώνεται!

Επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές του γκολφ έχουν ήδη σχηματίσει τις πρώτες Pro Am ομάδες του τουρνουά, δίνοντας το πρώτο τους αγωνιστικό ραντεβού για φέτος στις 21-24 Φεβρουαρίου 2017, στην Costa Navarino!

Oι διοργανωτές καλούν τους φίλους του γκολφ να δηλώσουν συμμετοχή διεκδικώντας μια απί τις τελευταίες θέσεις. 

"Διεκδίκησε μια από τις τελευταίες έξι θέσεις στο τουρνουά γκολφ που διοργανώνει η Costa Navarino.

Απόλαυσε μια συναρπαστική εμπειρία γκολφ με διακεκριμένους διεθνείς γκολφέρ όπως οι Iταλοί Lorenzo Gagli και  Emanuele Canonica, ο Πορτογάλος Hugo Santos, ο Βρετανός επαγγελματίας  Graham Fox ο Ολλανδός επαγγελματίας Ralph Miller καθώς και με Έλληνες επαγγελματίες όπως ο Αδάμ Κρητικός, ο Ευγένιος Παπαδόπουλος και ο Πάνος Καραντζίας.

Συναγωνίσου με τους καλύτερους του χώρου στα βραβευμένα γήπεδα γκολφ και προπονήσου για να κερδίσεις μοναδικά ομαδικά ή ατομικά βραβεία", αναφέρει η ανακοίνωση. 

Οι εγγραφές και δηλώσεις συμμετοχής για το 1ο Messinia Pro Am γίνονται στην επίσημη σελίδα της διοργάνωσης: http://messiniaproam.costanavarino.com/registration.html.