Τρίτη, 07 Φεβρουάριος 2017 14:59

Γιορτή της πάλης στη Μεσσήνη

Γράφτηκε από τον

 

Με τη συμμετοχή 120 αθλητών και αθλητριών διεξήχθη την Κυριακή στη Μεσσήνη το 1ο Παμπελοποννησιακό τουρνουά πάλης, το οποίο συνδιοργάνωσαν ο Αριστόδημος Μεσσήνης, ο Δήμος Μεσσήνης και η ΕΛ.Ο.Π.

Ενα πρωτάθλημα που είχε αναπτυξιακό χαρακτήρα, με δεκάδες παιδιά να δείχνουν το ταλέντο τους και να εισπράττουν το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου, που γέμισε το κλειστό της Μεσσήνης.  Στο τουρνουά συμμετείχαν ο Αριστόδημος από τη Μεσσηνία, ο Παλαιστικός Σύλλογος Σπάρτης από την Λακωνία, ο Τιτάνας Πύργου από την Ηλεία και ο Φιλαθλητικός από την Αθήνα, τον οποίο προπονεί  η 4η Ολυμπιονίκης Βούλα Ζυγούρη, η οποία έδωσε το "παρών" στους αγώνες, όπως επίσης και άλλοι διακεκριμένοι προπονητές. Στα αξιοσημείωτα η μεγάλη συμμετοχή αθλητών (35) από τον Αριστόδημο, ο οποίος ξεκίνησε προπονήσεις μόλις τον Οκτώβριο υπό την επίβλεψη του Βαλκανιονίκη και ομοσπονδιακού προπονητή Γιώργου Ευθυμιάδη. 

Τους προχθεσινούς αγώνες παρακολούθησαν και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης.

 

Το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων και παγκορασίδων που θα γίνει στις 5 Μαΐου στο Κλειστό της Μεσσήνης.