Τετάρτη, 08 Φεβρουάριος 2017 15:25

ΟΜΙΛΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΜΠΡΙΤΖ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Επιτυχίες σε τριήμερο τουρνουά στην Αρκαδία

Γράφτηκε από τον

Τριήμερο τουρνουά μπριτζ με αγώνες 4ης βαθμίδας έγινε στις 3-5 Φεβρουαρίου στο το Αρχοντικό Καλτεζιώτη στο Κάψια Αρκαδίας με διοργανωτές τον Αρκαδικό Όμιλο Αγωνιστικού Μπριτζ (Αρκοαμ) και τον Όμιλο Πνευματικού Αθλητισμού Φιλοθέης (Ο.Π.Α.Φ.) και τον Ομιλο Αγωνιστικού Μπριτζ Καλαμάτας να κάνει αισθητή την παρουσία του έχοντας σημαντικές επιτυχίες. 

Διαιτητής του τουρνουά ήταν ο Μεσθενέας Γεώργιος με βοηθό τον Μόραλη Κωνσταντίνο. Οι αγώνες είχαν χωριστεί σε δύο κατηγορίες, ανάλογα με τους δείκτες δυναμικότητας, κάθε ζεύγους. 

Στην κατηγορία 1-9, ο Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Καλαμάτας εκπροσωπήθηκε από τα ζεύγη Αδαμόπουλος Μιχάλης- Κατσίποδας Δημήτρης και Μιχαλοπούλου Κλαίρη- Σαΐτης Παναγιώτης και έλαβε τις δύο πρώτες θέσεις στην γενική κατάταξη, σε σύνολο 13 ζευγών. Συγκεκριμένα το ζεύγος Αδαμόπουλος Μιχάλης- Κατσίποδας Δημήτρης από την πρώτη ημερίδα απέκτησε σημαντική διαφορά από όλα τα άλλα ζεύγη για την πρώτη θέση, μιας και έλαβε την πρώτη θέση στην ημερίδα με ποσοστό 67,08% ενώ το δεύτερο ζεύγος είχε μόλις 55,45%. Στις άλλες δύο ημερίδες λαμβάνοντας την 4η θέση με 54,17% και 55,42% διατήρησε την πρώτη θέση στην γενική κατάταξη με ποσοστό 58,89%. Το δεύτερο ζεύγος του ομίλου, οι Μιχαλοπούλου Κλαίρη- Σαΐτης Παναγιώτης λαμβάνοντας την 6η θέση στην πρώτη ημερίδα με ποσοστό 51,36% , την δεύτερη θέση στην δεύτερη ημερίδα με ποσοστό 56,82% και την τρίτη θέση στην τρίτη ημερίδα με ποσοστό 56,36%, έλαβε την δεύτερη θέση στην γενική κατάταξη με ποσοστό 54,85%. 

Στην κατηγορία open, ο Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Καλαμάτας εκπροσωπήθηκε από τα ζεύγη Θωμόπουλος Δημήτρης- Καλογερόπουλος Αθανάσιος και Αλεξανδρόπουλος Γεώργιος- Οικονόμου Αθανάσιος  και έλαβε την 4η και 6η στην γενική κατάταξη, σε σύνολο 26 ζευγών. Αναλυτικότερα το ζεύγος Θωμόπουλος Δημήτρης- Καλογερόπουλος Αθανάσιος λαμβάνοντας την 11η θέση στην πρώτη ημερίδα με 51,56%, την τρίτη θέση στην δεύτερη ημερίδα με ποσοστό 60,88% και 8η στην τελευταία ημερίδα με ποσοστό 54,53%, έλαβαν την 4η θέση στην γενική κατάταξη με ποσοστό 55,66%. Το δεύτερο ζεύγος του ομίλου, οι Αλεξανδρόπουλος Γεώργιος- Οικονόμου Αθανάσιος  λαμβάνοντας την 4η θέση στην πρώτη ημερίδα με ποσοστό 58,51% , την 7η θέση στην δεύτερη ημερίδα με ποσοστό 55,74% και την 17η  θέση στην τρίτη ημερίδα με ποσοστό 47,32%, έλαβε την 6η θέση στην γενική κατάταξη με ποσοστό 53,86%.

 

Το διοικητικό συμβούλιο του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Καλαμάτας συνεχάρη τις διοικήσεις των δύο συνδιοργανωτών για την άρτια διοργάνωση των αγώνων, καθώς του τους αθλητές του για την συμμετοχή τους στους αγώνες και για τις επιτυχίες τους. Επιπλέον ευχύθηκε καλή επιτυχία σε όλα τα ζεύγη που θα εκπροσωπήσουν τον όμιλο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ζευγών, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από την Παρασκευή 10/2  έως και την Κυριακή 12/2.