Παρασκευή, 10 Φεβρουάριος 2017 10:52

ΤΕΝΙΣ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ: Με Λαζαρίδη ξεκινά σήμερα το πανελλήνιο πρωτάθλημα

Γράφτηκε από τον
ΤΕΝΙΣ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ: Με Λαζαρίδη ξεκινά σήμερα το πανελλήνιο πρωτάθλημα

Με τον Μεσσήνιο Γιώργο Λαζαρίδη ξεκινά σήμερα και ολοκληρώνεται την Κυριακή στις εγκαταστάσεις του Tennis Club FORTY LOVE, στο Κορωπί, το πανελλήνιο πρωτάθλημα τένις με αμαξίδιο.

Στο εν λόγω πρωτάθλημα θα λάβουν μέρος 8 αθλητές από τέσσερις συλλόγους, οι οποίοι υπόσχονται θέαμα υψηλού επιπέδου. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι το τένις με αμαξίδιο πρωταγωνιστεί στα Παγκόσμια Κύπελλα των τελευταίων ετών, φτάνοντας επί σειρά ετών έως και την τελική φάση της διοργάνωσης.

Η κλήρωση των αγώνων θα γίνει σήμερα στις 10.30 το πρωί, ενώ μισή ώρα αργότερα θα ξεκινήσουν οι αγώνες με τη συμμετοχή και του Στέφανου Διαμαντή (Νο-40 στην παγκόσμια κατάταξη), ο οποίος την τελευταία τετραετία έχει σαρώσει τους πανελλήνιους τίτλους, ενώ εκπροσώπησε και τις ελληνικές ρακέτες στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.  Ο Γιώργος Λαζαρίδης είναι Νο 71 στον κόσμο και σταθερή αξία του ελληνικού τένις με αμαξίδιο,, ενώ  οι υπόλοιποι συμμετέχοντες είναι οι Παναγιώτης Σαουλίδης, Κωνσταντίνος Διαλεκτόπουλος, Ραφαήλ Πατρωνίδης, Χριστόδουλος Παπαδόπουλος, Επαμεινώνδας Σταμάτης και Στέφανος Μπάμπης. Οι σύλλογοι που θα έχουν εκπροσώπηση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα του επόμενου τριημέρου είναι οι Αετοί Αθήνας, Διαφοροζώ, Ηρόδικος και Ήφαιστος Πατρών. Το πρόγραμμα των αγώνων θα ανακοινωθεί αμέσως μετά τη σημερινή κλήρωση. Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας περιλαμβάνει οκτώ αγώνες οι οποίοι αναμένεται να ολοκληρωθούν περίπου στις 19:30. Το Σάββατο, οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 13:00, ενώ την Κυριακή στις 14:00 με τους αγώνες κατάταξης.

 

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα αποτελεί μέρος των αγωνιστικών τεστ, ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου (ευρωπαϊκή ζώνη) που θα γίνουν από 21 έως 25 Μαρτίου στην πόλη Βιλαμούρα της Πορτογαλίας.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ