Τετάρτη, 15 Φεβρουάριος 2017 15:25

ΝΟΚ και Αίολος στην Αλειφέρη

Γράφτηκε από τον

Την αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη, επισκέφτηκαν χθες Τρίτη μέλη των διοικήσεων των αθλητικών συλλόγων  «ΑΙΟΛΟΣ Ν.Α.Σ» και Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας «ΠΟΣΕΙΔΩΝ», παρουσία του Θεματικού αντιπεριφερειάρχη  Περικλή Μαντά.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα βοηθήσει στη διοργάνωση σημαντικών εκδηλώσεων για το 2017 και οι δύο σύλλογοι ευχαρίστησαν για τη στήριξη.  Στη σχετική ανακοίνωση σημειώνεται ότι ¨Η Περιφέρεια Πελοποννήσου – Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας  αναγνωρίζοντας τη σημαντική προσφορά των εν λόγω σωματείων στην αξιοποίηση του Νομού ως τόπου αθλητικού πολιτισμού και τουρισμού και ειδικότερα στην ανάδειξη της πόλης της Καλαμάτας ως Πανελλήνιο Ναυταθλητικό Κέντρο, στηρίζει τις συγκεκριμένες δράσεις προτρέποντας ταυτόχρονα τους διοργανωτές για την ανάληψη και άλλων μεγαλύτερων διοργανώσεων".

Συγκεκριμένα θα γίνουν το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νοτιοδυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων 2017 από 2 έως 5 Απριλίου στην Καλαμάτα, οι κολυμβητικοί αγώνες «Σπύρος Κοντόπουλος» στις 6 και 7 Μαΐου και ο 29ος Κολυμβητικός Μαραθώνιος Μεσσηνιακού Κόλπου από 7 έως 10 Σεπτεμβρίου στην Καλαμάτα.