Παρασκευή, 17 Φεβρουάριος 2017 14:33

Βράβευσε τους αθλητές της η Ολυμπιάδα Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Η εκδήλωσης για την κοπή της πίτας που διοργάνωσε το περασμένο Σάββατο στο Πνευματικό Κέντρο η Ολυμπιάδα Καλαμάτας περιελάμβανε και βραβεύσεις των αθλητών που διακρίθηκαν την περασμένο σεζόν, ενώ βγήκαν και ειδήσεις.

Όσον αφορά τους αθλητές, βραβεύθηκαν οι Σταματική Φιλιπποπούλου, Χρήστος Σβώλος, Δάφνη Ντουλαπτσή, Ξένια Κωνσταντοπούλου, Μαρία - Χριστίνα Διαμαντοπούλου, Βασιλική Μπάρλα, Κωνσταντίνα Δημόπουλου, Αθηνά Καργάκου και Παναγιώτης Μαλαπάνης. 

Από εκεί και πέρα, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε βίντεο με στιγμές από τις δραστηριότητες του συλλόγου, και ανακοινώθηκε ότι στις 2 με 6 Μαρτίου η αγωνιστική ομάδα του Συλλόγου θα αναχωρήσει για το Βελιγράδι προκειμένου να συμμετάσχει στο πανευρωπαϊκό Κλειστού στίβου ανδρών και γυναικών….. 

Το ενδιαφέρον εστιάστηκε ωστόσο στην παρουσίαση της αναβίωσης του αρχαίου πένταθλου που θα γίνει σε μια πρωτοποριακή εκδήλωση στις 20 Μαΐου στο Στάδιο της Αρχαίας Μεσσήνης, με την προπονήτρια Γιώτα Τσιάλα να παραθέτει τις λεπτομέρειες. Για το αρχαίο πένταθλο μίλησε ακόμη, ο Παναγιώτης Αλεξόπουλος, επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου ενώ τον σύλλογο βράβευσε με ειδική πλακέτα ο γενικός γραμματέας της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Γιώργος Κουλόγιαννης. Επίσης δόθηκαν δώρα σε όλα τα παιδιά, ενώ στο τέλος κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίτα, με ευχές για επιτυχίες για την τρέχουσα σεζόν. 

 

Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν, ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, ο βουλευτής Μεσσηνίας Πέτρος Κωνσταντινέας και η Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη.