Παρασκευή, 17 Φεβρουάριος 2017 15:58

Δυναμικό παρών του ΣΔΥΜ στο 16ο Δρόμο Αργολικού Κόλπου

Γράφτηκε από τον

Τον 16ο Δρόμο του Αργολικού Κόλπου διοργάνωσε ο Σύλλογος Βετεράνων Αθλητών Στίβου Αργολίδας, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ).

Ο αγώνας ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του αδικοχαμένου Υποπλοίαρχου Κωνσταντίνου Πανανά του Πολεμικού Ναυτικού και συγκυβερνήτη του μοιραίου ελικοπτέρου που έπεσε πέρυσι αρχές Φεβρουαρίου στη νήσο Κίναρο.

Ο αγώνας έγινε την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου και προσέλκυσε εκατοντάδες δρομείς απ' όλη την Ελλάδα, ενώ κινήθηκε πάνω σε μια όμορφη διαδρομή κατά το μεγαλύτερο μέρος δίπλα στη θάλασσα. Η εκκίνηση δόθηκε από την Λέρνα στο εστιατόριο Αρδάμης στις 10 και κάτι το πρωί, διανύοντας την απόσταση 15,5 χιλιομέτρων προς την παραλιακή της Νέας Κίου και ο τερματισμός έγινε στο ύψος του κολυμβητηρίου στο όμορφο Ναύπλιο.

Οι αθλητές που τερμάτισαν ήταν 792.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας έδωσε το δικό του δυναμικό παρόν συμμετέχοντας και φέτος με μία ισχυρή αποστολή από 60 και πλέον δρομείς, αλλά και με πολλά μέλη και παιδιά που γέμισαν δύο πούλμαν, ξεκινώντας οργανωμένα από την Καλαμάτα για το όμορφο Ναύπλιο. 

Η διαδρομή ήταν αρκετά γρήγορη και σχετικά εύκολη, ενώ το κρύο και ο κόντρα άνεμος που επικρατούσε την ώρα του αγώνα, δεν εμπόδισαν πολλούς αθλητές να σημειώσουν καλούς χρόνους ειδικά τόσο για τους πρωτοπόρους (25 δρομείς κάτω της μιας ώρας), όσο και πολλών άλλων που έκαναν ατομικά ρεκόρ.

 

Η αποστολή μετά το τέλος του αγώνα επισκέφτηκε διάφορα μαγαζιά της πόλης, απολαμβάνοντας όμορφες βόλτες. Ο ΣΔΥΜ συνεχάρη τους διοργανωτές για την υποδοχή και φιλοξενία όλων των αθλητών, όλους όσους συνέβαλαν για να στεφθεί ο αγώνας με επιτυχία και ασφάλεια αλλά και την αποστολή και τα μέλη του για τη συμμετοχή τους.