Σάββατο, 18 Φεβρουάριος 2017 13:01

ΣΚΑΚΙ: Διακρίσεις του ΝΟΚ στα Περιφερειακά Πρωταθλήματα

Γράφτηκε από τον
ΣΚΑΚΙ: Διακρίσεις του ΝΟΚ στα Περιφερειακά Πρωταθλήματα

Με το Ναυτικό Όμιλο Καλαμάτας να έχει σημαντικές διακρίσεις πραγματοποιήθηκαν τα Περιφερειακά Πρωταθλήματα παίδων - κορασίδων και εφήβων - νεανίδων 2017 (κατηγοριών 8,10, 12, 14, 16, 18 ετών) της ΕΣΣΠΕΠ.

Τα πρωταθλήματα διοργάνωσαν με επιτυχία η Σκακιστική Ακαδημία Κορινθίας «Αργοναύτης» σε συνεργασία με την ΕΣΣΠΕΠ στο Λουτράκι  και συμμετείχαν 15 αθλητές και αθλήτριες από το Ναυτικό Όμιλο Καλαμάτας «Ο Ποσειδών».

Συμμετείχαν 72 αθλητές απ’ όλα τα σωματεία. Από την Μεσσηνία συμμετείχαν με επιτυχία αθλητές από Σ.Ο. Φιλιατρών, από Σ.Ο. Καλαμάτας και από Ναυτικό Όμιλο Καλαμάτας.

Από το Ναυτικό Όμιλο Καλαμάτας συμμετείχαν οι εξής αθλητές: Κουμουνδούρος Παναγιώτης (Κ8), Κωστέας Θάνος (Κ10), Κατσαρέας Κωνσταντίνος (Κ10), Ταβουλαρέας Νίκος (Κ10), Αθανασόπουλος Θοδωρής (Κ12), Κατσαρέας Μιχάλης (Κ12), Δραγώνας Γεώργιος (Κ12), Βέκκος Χρήστος (Κ12), Πουλόπουλος Ηλίας (Κ14), Σαραντόπουλος Κωνσταντίνος (Κ14), Αθανασοπούλου Ανδριάννα (Κ10), Παντελοπούλου Ελεάννα (Κ12), Παντελοπούλου Δέσποινα (Κ14), Φράγκου Ευγενία (Κ14) και Φράγκου Μαρία (Κ16).

Ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας συμμετείχε με αθλητές του στις 8 από τις 12 κατηγορίες και όλοι είχαν άριστη αθλητική παρουσία.

Κατάφεραν να διακριθούν επτά από αυτούς. Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Μαρία Φράγκου, Πρωταθλήτρια Πελοποννήσου (Κ16) με 4 στα 5, Κύπελλο και χρυσό μετάλλιο.

Ανδριάννα Αθανασοπούλου, Πρωταθλήτρια Πελοποννήσου (Κ10) με 4 στα 5, κύπελλο και χρυσό μετάλλιο.

Θοδωρής Αθανασόπουλος, Πρωταθλητής Πελοποννήσου (Κ12) με 5 στα 5, κύπελλο και χρυσό μετάλλιο.

Κωνσταντίνος Σαραντόπουλος, 2ος νικητής Πελοποννήσου (Κ14) με 4 στα 5, αργυρό μετάλλιο.

Κουμουνδούρος Παναγιώτης,  2ος νικητής Πελοποννήσου (Κ8) με 4 στα 5 αργυρό μετάλλιο.

Ελεάννα Παντελοπούλου, 2η νικήτρια Πελοποννήσου (Κ12),  αργυρό μετάλλιο.

Δέσποινα Παντελοπούλου,  3η νικήτρια Πελοποννήσου (Κ14), χάλκινο μετάλλιο.

Τους αθλητές συνόδευσαν ο προπονητής τους Θοδωρής Τσεκούρας, η έφορος του τμήματος Τούλα Χατζηπαναγιώτου Τσιάλα και δύο γονείς.

 

Η έφορος συνεχάρη και ευχαρίστησε όλους τους αθλητές για την προσπάθειά τους, τον κ. Τσεκούρα για την συνεχή υποστήριξη των αθλητών του και τους γονείς για την συνεργασία τους. Επίσης τους διοργανωτές και ιδιαίτερα τον κ. Γαβαλάκη για την επιτυχή διοργάνωση. Οι αθλητές και οι υπεύθυνοι του Σκακιστικού Τμήματος ευχαρίστησαν τους επιχειρηματίες – ελεύθερους επαγγελματίες της πόλης μας που στηρίζουν το τμήμα, την Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη, τον δήμαρχό Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα  και βέβαια στην εταιρεία Καρέλια Α.Ε. και ιδιαίτερα στον κ. Στάθη Καρέλια για την εμπιστοσύνη τους και την συνεχή στήριξή τους στο Σκακιστικό Τμήμα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας.