Παρασκευή, 24 Φεβρουάριος 2017 09:10

Ωρα για ρυθμική από σήμερα στην Τέντα...

Γράφτηκε από τον

Εφτασε η ώρα για το καθιερωμένο ετήσιο ραντεβού της Καλαμάτας με την ρυθμική γυμναστική.

Από σήμερα μέχρι και την Κυριακή η Τέντα θα φιλοξενήσει δύο σπουδαίες διεθνείς διοργανώσεις, την 25η Διεθνή Συνάντηση Ρυθμικής Γυμναστικής "Kalamata Cup" και την 4η διεθνή Συνάντηση Ρυθμικής Γυμναστικής "Elegant Cup".

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην Τέντα και αναμένεται να προσελκύσουν και φέτος εκατοντάδες φίλους του αθλητισμού. 

Θα συμμετέχουν 300 αθλήτριες από εφτά χώρες, από Ινδία, Ουκρανία, Αίγυπτο, Βουλγαρία, Ρωσία, Ιταλία και Ελλάδα ενώ μαζί με τους συνοδούς, τους κριτές τους γονείς και τους φίλους, οι άνθρωποι που θα βρεθούν το τριήμερο στην πόλη μας αναμένεται να φτάσουν τους 1.500.

Οι αγώνες θα γίνουν σήμερα Παρασκευή από τις 9 το πρωί έως τις 9.30 το βράδυ, ενώ στις 6.45 μ.μ. θα γίνει η τελετή έναρξης. Τις ίδιες ώρες θα υπάρχει δράση και αύριο Σάββατο ενώ την Κυριακή οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 9 το πρωί και θα ολοκληρωθούν 4.30 μ.μ.

Από πλευράς του ΦΟΚ θα αγωνιστούν οι αθλήτριες Θεοδώρα Δημητρούλη, Ευτυχία Δωδέκατου, Σοφία Καζάκου, Έφη Κοντοπούλου και Νίκη Σουλεϊμέζη. 

 

Ο διοργανωτής Φιλογυμναστικός Όμιλος Καλαμάτας αλλά και ο Δήμος Καλαμάτας με την Περιφέρεια Πελοποννήσου που στηρίζουν τις διοργανώσεις, περιμένουν ότι και φέτος ο κόσμος θα δείξει την αγάπη του για την γυμναστική.