Παρασκευή, 24 Φεβρουάριος 2017 19:28

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: Ο Ευκλής σε Κρήτη και Ναύπακτο

Γράφτηκε από τον

Σε Κρήτη και Ναύπακτο έτρεξαν το περασμένο Σαββατοκύριακο οι ποδηλάτες του Ευκλή Καλαμάτας. 

Στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά βρέθηκε ο ποδηλάτης του Ευκλή Σταύρος Κανελλόπουλος που συμμετείχε στο ποδηλατικό διήμερο με την επωνυμία ''Γύρος της Άνοιξης 2017'' των 3ων ΕΤΑΠ , κατακτώντας την 5η θέση στο αγώνισμα της αντοχής και την 6η θέση γενικής στην Κατηγορία Ανδρών, με μεγάλο ανταγωνισμό και με ποδηλάτες από όλη την Ελλάδα.

Το ποδηλατικό διήμερο διοργανώθηκε από τον Π. Ο. Τάλως Χανίων στα αγωνίσματα ατομικής χρονομέτρησης (11χλμ.), ανάβασης (12 χλμ.) και αντοχής (100 χλμ.), με εκκίνηση και τερματισμό στα Χανιά.

Την Κυριακή τριμελής αποστολή με τους ποδηλάτες Πανελεήμων Σταμάτη, Αλέξανδρο Ρούση και Γεώργιο Χριστοδουλάκη έτρεξαν στον ποδηλατικό αγώνα (σιρκουϊ) των 50 χλμ. με την επωνυμία ''Γαλατάς Road Race 2017''. Ο Σταμάτης τερμάτισε 6ος στην κατηγορία Ανδρών (40-49 ετών) με χρόνο 1:23:26, ενώ ο Ρούσης και ο Χριστοδουλάκης δεν κατάφεραν να τερματίσουν έχοντας τεχνικά προβλήματα (ζημιά στη ζάντα και λάστιχο).

Οι επόμενοι αγώνες

Οι επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις της αγωνιστικής ποδηλατικής ομάδας του Ευκλή είναι στις 11-12 Μαρτίου ο ''Γύρος Λάρισας'', στις 17-19 Μαρτίου ο ''Γύρος Μέγας Αλέξανδρος'' και στις 24-25 Μαρτίου ο ''Γύρος Θυσίας''.