Παρασκευή, 24 Φεβρουάριος 2017 19:59

"Καλαμάτα Relays" τον Απρίλιο από τον Ακρίτα

Γράφτηκε από τον

Το τμήμα στίβου του Ακρίτα Καλαμάτας ετοιμάζεται να διοργανώσει μια ακόμη σημαντική αθλητική διοργάνωση.

Το "Καλαμάτα Relays" φέτος θα γίνει την Κυριακή 2 Απριλίου στις εγκαταστάσεις του "Elite" με τον διοργανωτή Ακρίτα να ετοιμάζει ένα έντονο αθλητικό διήμερο εκδηλώσεων, εμπλουτισμένο με παράλληλες δράσεις. 

Στον Ακρίτα προγραμματίζουν επίσης ένα "kid's fashion show" το οποίο θα γίνει το επόμενο διάστημα, ενδεχομένως πριν το "Καλαμάτα Relays".

Ικανοποίηση για τον αγώνα ανωμάλου δρόμου

Στο μεταξύ στον Ακρίτα Καλαμάτας υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για την πετυχημένη διεξαγωγή του 2ου Εσωτερικού Πρωταθλήματος Ανωμάλου Δρόμου, το περασμένο Σάββατο στο Δημοτικό Στάδιο. 

Η μεγάλη συμμετοχή χαρακτήρισε την διοργάνωση που είχε αθλητικό αλλά και ψυχαγωγικό χαρακτήρα με παιχνίδια, μουσική, χορό και πολλές εκπλήξεις!

Όσον αφορά τα αποτελέσματα, ο Ακρίτας με νέο δελτίο Τύπου ανακοίνωσε την σωστή τριάδα νικητών στα αγόρια Δ' δημοτικού που ήταν οι εξής: 1ος Γιώργος Ασημακόπουλος, 2ος Θανάσης Ασημακόπουλος, 3ος Παναγιώτης Σταθόπουλος.

 

Από εκεί και πέρα, οι προπονήσεις των τμημάτων του ακρίτα συνεχίζονται σε ικανοποιητικούς ρυθμούς στο Δημοτικό Στάδιο και στις αθλητικές εγκαταστάσεις του "Elite".