Τρίτη, 07 Μάρτιος 2017 16:11

ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ: Σημαντικές επιτυχίες του Αθλου στην Αμαλιάδα

Γράφτηκε από τον

Με σημαντικές επιτυχίες του Άθλου Καλαμάτας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στην Αμαλιάδα το πρωτάθλημα Τραμπολίνο της Γ’ περιφέρειας καθώς και προκριματικός αγώνας του πανελληνίου πρωταθλήματος Τραμπολίνο έγιναν την περασμένη Κυριακή στην Αμαλιάδα. 

Ο Γ.Ο. Άθλος Καλαμάτας συμμετείχε στο περιφερειακό πρωτάθλημα με τους Κωνσταντίνο Μητσέση (ασημένιο μετάλλιο στο επίπεδο 1), Ιωάννη Τριγκιλίδα (χάλκινο μετάλλιο στο επίπεδο 1), Ζέτα Ποντική (5η  θέση στο επίπεδο 1), Αριάδνη Αγγελάκου  (χρυσό μετάλλιο στο επίπεδο 2), Σοφία Σκορδιά   (χρυσό μετάλλιο στο επίπεδο 4), Παναγιώτη Κρητικάκη (χρυσό μετάλλιο στο  επίπεδο  4) και Ευάγγελο Μητσέσης (χάλκινο  μετάλλιο  στο επίπεδο  4). 

Στον προκριματικό αγώνα  του πανελληνίου  πρωταθλήματος Τραμπολίνο,  ο  Γ.Ο. Άθλος  Καλαμάτας  συμμετείχε με τον Ανδρέα Αγγελάκο στην κατηγορία παμπαίδων, την Ζαχαρένια Σκορδιά στην κατηγορία παγκορασίδων και τον Απόστολο Κουταβά στην κατηγορία ανδρών. 

 

Ο προπονητής του Καλαματιανού συλλόγου Βασίλης Αγγελάκος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την παρουσία των αθλητών του Άθλου: "Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας για την προσπάθειά τους. Στο   περιφερειακό πρωτάθλημα αγωνίστηκαν πρωτοεμφανιζόμενοι αθλητές μας,  και τα πήγαν περίφημα, παίρνοντας και μετάλλια. Στον προκριματικό αγώνα  του  πανελληνίου πρωταθλήματος αν και περιμένουμε τα αποτελέσματα, πιστεύω  ότι οι περισσότεροι αθλητές μας έχουν πάρει πανηγυρικά την πρόκριση". 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ