Παρασκευή, 10 Μάρτιος 2017 13:23

Την Κυριακή ο Μαραθώνιος της Μεσσήνης

Γράφτηκε από τον

Την προσεχή Κυριακή 12 Μαρτίου θα διεξαχθεί ο 12ος Μαραθώνιος Δρόμους της Μεσσήνης, που διοργανώνει για 12η συνεχή χρονιά ο Δήμος Μεσσήνης, η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας με την στήριξη της ΕΟΣΛΜΑΥ, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, με τη στήριξη του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών τμήματος Καλαμάτας. 

Παράλληλα με τον 12ο Μαραθώνιο θα διεξαχθούν και αγώνες δυναμικού βάδην, 10 χιλιομέτρων, καθώς και αγώνας 3 χιλιομέτρων, με εκκίνηση και τερματισμό την κεντρική πλατεία Μεσσήνης.

Στην Κεντρική Πλατεία Μεσσήνης, το Σάββατο 11/03 παράλληλα με την  παραλαβή του αριθμού συμμετοχής των αθλητών, τις ώρες 9 π.μ. έως 3 μ.μ. και την Κυριακή 12/03 παράλληλα με την διεξαγωγή των αγώνων, θα πραγματοποιηθεί έκθεση γευσιγνωσίας και προβολής τοπικών προϊόντων.  

Η εκκίνηση του Μαραθώνιου δρόμου θα δοθεί στις 7.30 μ.μ.

Η εκκίνηση του δυναμικού βάδην θα δοθεί στις 6.30 π.μ. επίσης στην κεντρική πλατεία της Μεσσήνης.

Η εκκίνηση των 10 χιλιομέτρων θα γίνει στις 10 το πρωί στην κεντρική πλατεία της Μεσσήνης, όπου θα γίνει και ο τερματισμός ενώ η εκκίνηση του αγώνα των 3 χιλιομέτρων θα γίνει στις 11.30 επίσης στην πλατεία όπου θα γίνει και ο τερματισμός. Οι απονομές θα ξεκινήσουν στις 12 μ.