Δευτέρα, 13 Μάρτιος 2017 13:30

ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΡΑΤΕ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ: Πετυχημένοι αγώνες στην Τέντα

Γράφτηκε από τον

 

Μεγάλη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών, έντονος ανταγωνισμός, υψηλό αγωνιστικό επίπεδο αλλά και γεμάτη εξέδρα συνέθεσαν το σκηνικό του Κυπέλλου Καράτε Νοτίου Ελλάδας που έγινε το Σάββατο στην Τέντα. 

Η Καλαμάτα φιλοξένησε μετά από πολλά χρόνια μια μεγάλη διοργάνωση του καράτε, με τους τοπικούς συλλόγους να κερδίζουν το στοίχημα. Τόσο ο Παμμεσσηνιακός Αθλητικός Σύλλογος Καράτε όσο και ο Αθλητικός Σύλλογος Karate «Ling Sung» Καλαμάτας, που είχαν την ευθύνη την διοργάνωσης, πήγαν περίφημα τόσο στο οργανωτικό όσο και στο αγωνιστικό κομμάτι.

Οι αγώνες ξεκίνησαν νωρίς το πρωί του Σαββάτου και αφορούσαν όλες τις κατηγορίες. Αγωνίστηκαν περισσότεροι από 550 αθλητές από όλους τους συλλόγους της Ν. Ελλάδας ενώ πάρα πολύ κόσμος παρακολούθησε από την εξέδρα τους αγώνες που ολοκληρώθηκαν αργά το βράδυ. 

Ο προπονητής του Αθλητικού Συλλόγου Karate «Ling Sung» Καλαμάτας Βασίλης Μπεσσής δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την διοργάνωση και το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο. Εξ ίσου ευχαριστημένος δήλωσε και ο Ευθύμιος Μπούρας του Παμμεσσηνιακού Αθλητικού Συλλόγου Καράτε που στάθηκε στην προσπάθεια των ανθρώπων των διοργανωτών ώστε να πάνε όλα καλά.