Πέμπτη, 16 Μάρτιος 2017 16:55

ΑΚΡΙΤΑΣ: Αφιερωμένος στην Μυρτώ ο αγώνας σκυταλοδρομίας "Messinia Street Relays"

Γράφτηκε από τον

Αγώνα σκυταλοδρομίας με την ονομασία "Messinia Street Relays" θα διοργανώσει το τμήμα στίβου το  Ακρίτα Καλαμάτας με την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ο αγώνας θα γίνει την Κυριακή 2 Απριλίου στο χώρο του ξενοδοχείου Elite City Resort και θα έχει κοινωνικό χαρακτήρα και σύνθημα ''τρέχουμε για την Μυρτώ…''.

Η σχετική ανακοίνωση του Ακρίτα εξηγεί: 

"Το καλοκαίρι του 2012 η απίστευτη περιπέτεια της στον νησί της Πάρου συγκλόνισε την κοινή γνώμη. Πέντε χρόνια αργότερα τα φώτα έχουν σβήσει , αλλά ο αγώνας που δίνει η Μυρτώ συνεχίζεται πιο έντονος. Στα 19 της χρόνια πλέον παλεύει καθημερινά μαζί με την οικογένεια της για μια καλύτερη ποιότητα ζωής μέσω ειδικών θεραπειών στο κέντρο Animus στην Λάρισα.

Το τμήμα στίβου του Ακρίτα αποφάσισε την στήριξη τόσο στην ίδια όσο και στην οικογένεια της μέσο των αγώνων σκυταλοδρομίας Messinia Street Relays, οι οποίοι και θα πραγματοποιηθούν στην Παραλία της Πόλης μας την Κυριακή 2/4/20167 και ποιο συγκεκριμένα στον χώρο του ξενοδοχείου Elite City Resort.

Σκοπός του αγώνα αφιερωμένος στη Μυρτώ , είναι η συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά φορητού μηχανήματος οξυγόνου που τόσο έχει ανάγκη.

Το κόστος συμμετοχής είναι 3,00 ευρώ το άτομο.

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί μπλουζάκι αναμνηστικό του αγώνα με κεντρικό σύνθημα ‘’τρέχω για την Μυρτώ…. Στους τερματίσαντες του αγώνα θα απονεμηθεί επίσης αναμνηστικό μετάλλιο.

 

Ο αγώνας έχει την σημαντική στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών και πολλών επαγγελματιών της πόλης τους οποίους και ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκριση. Εσύ θα τρέξεις για την Μυρτώ;».