Παρασκευή, 17 Μάρτιος 2017 14:41

ΠΑΜΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΑΤΕ: Σάρωσε τα μετάλλια στο Κύπελλο Ν. Ελλάδας

Γράφτηκε από τον

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το περασμένο Σάββατο στην Τέντα το Κύπελλο Καράτε Εγχρώμων και Μαύρων Ζωνών Νότιας Ελλάδος στην Καλαμάτα, με τη συμμετοχή 550 αθλητών και αθλητριών από 22 συλλόγους.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε (ΕΛΟΚ) ενώ συνδιοργανωτές των αγώνων ήταν ο Δήμος Καλαμάτας, ο Παμμεσσηνιακός Α.Σ.Καράτε και ο Α.Σ. Ling Sung.

Ο Παμμεσσηνιακός Α.Σ. Καράτε είχε δυναμική παρουσία  με 62 αθλητές και αθλήτριες και κατέκτησε 91 μετάλλια (29 χρυσά - 29 ασημένια - 33 χάλκινα). Οι αθλήτριες που ανέβηκαν στο βάθρο είναι οι εξής:

Στα ΚΑΤΑ την 1η θέση κατέλαβαν οι Καρανίκα Ηρώ, Νικολοπούλου Διονυσία, Κακούνη Σοφία, Σταυριανού Ελένη, Κακριδώνη Δήμητρα και Τριανταφυλλάκη Σοφία.

Στα ΚΑΤΑ την 2η θέση κατέλαβαν οι Μπακάκη Δήμητρα, Κατερινοπούλου Ηλιάνα, Κακούνη Κατερίνα, Ψώνη Σοφία, Μιχοπούλου Μάρα, Καλογεροπούλου Δέσποινα και  Δέλγα Γεωργία.

Στα ΚΑΤΑ την 3η θέση κατέλαβαν οι Μητσέα Ράνια, Φουρτούνη Μαρία, Τσόπελα Αγγελική, Πατικοπούλου Σταυρούλα, Τσουλάκου Σταυρούλα , Μπακάκη Σταυρούλα και Μιχοπούλου Δημητρία.

Στο ΚΟΥΜΙΤΕ την 1η θέση κατέλαβαν οι αθλήτριες: Κακούνη Κατερίνα και Κακριδώνη Δήμητρα.

Στο ΚΟΥΜΙΤΕ την 2η θέση κατέλαβαν οι αθλήτριες: Κατερινοπούλου Ηλιάνα και Σταυριανού Ελένη.

Στο ΚΟΥΜΙΤΕ την 3η θέση κατέλαβαν οι αθλήτριες: Μπακάκη Δήμητρα, Καρανίκα Ηρώ, Μητσέα Ράνια, Νικολοπούλου Διονυσία και Μπακάκη Σταυρούλα.

Οι αθλητές που ανέβηκαν στο βάθρο είναι οι εξής: 

Στα ΚΑΤΑ την 1η θέση κατέλαβαν οι Αδαμόπουλος Νίκος, Δέλγας Αλέξανδρος, Αντωνόπουλος Φώτης, Λαπιώτης Δημήτρης, Κατερινόπουλος Νίκος, Κατερινόπουλος Κώστας, Μπάλλας Άγγελος, Ζαχαρόγιαννης Σωκράτης, Σγούρος Μάριος, Βασιλείου Παναγιώτης, Κακριδώνης Βασίλης και  Λεμπέσης Κώστας.

Στα ΚΑΤΑ την 2η θέση κατέλαβαν οι  Ζόμπολας Φώτης, Κάρλος Χρήστος, Κακούνης Περικλής, Χρονάς Νίκος, Μάγερας Θανάσης, Μπακάκης Γιάννης, Σταθόπουλος Συμεών, Τορνατζής  Άγγελος, Τσόπελας Γιώργος, Κόντος Γιώργος, Καρακασιλιώτης Άγγελος, Πουλόπουλος Ηλίας και Καλογερόπουλος Δημήτρης. 

Στα ΚΑΤΑ την 3η θέση κατέλαβαν οι Κοτσομύτης Αναστάσιος, Σταθόπουλος Κώστας, Μπάλλας Γιάννης, Καραπατάς Αλέξανδρος, Σμυρνιός Δημήτρης, Ψώνης Γιάννης, Ηλιόπουλος Ηλίας, Μέντζας Δημήτριος, Κλείδωνας Δημήτρης, Ντραγκότι Ανδρέας, Ψώνης Γιάννης, Δημητρόπουλος Παναγιώτης και Ψώνης Στάθης.

Στο ΚΟΥΜΙΤΕ την 1η θέση κατέλαβαν οι Αδαμόπουλος Νίκος, Ζόμπολας Φώτης, Κακούνης Περικλής, Λαπιώτης Δημήτρης, Κατερινόπουλος Νίκος, Μπακάκης Γιάννης, Σταθόπουλος Συμεών, Μπάλλας Άγγελος και  Καραπατάς Αλέξανδρος, 

Στο ΚΟΥΜΙΤΕ την 2η θέση κατέλαβαν οι Μάγερας Θανάσης, Μπάλλας Γιάννης, Σγούρος Μάριος, Κακριδώνης Βασίλης, Τσόπελας Γιώργος, Κλείδωνας Δημήτρης και Χριστόπουλος Γιώργος. 

Στο ΚΟΥΜΙΤΕ την 3η θέση κατέλαβαν οι  Ζόμπολας Γεώργιος, Κάρλος Χρήστος, Χρονάς Νίκος, Κατερινόπουλος Κώστας, Σταθόπουλος Κώστας, Ζαχαρόγιαννης Σωκράτης, Βασιλείου Παναγιώτης, Αντωνόπουλος Φώτης, Χασανάκος Αναστάσιος και Ντραγκότι Ανδρέας.

Ικανοποίηση σε διοίκηση και τεχνικό τιμ 

Ο πρόεδρος του Παμμεσσηνιακού Αθλητικού Συλλόγου Αντώνης Γιουρτούμας δήλωσε: «Θέλω να συγχαρώ όλους όσους συνέβαλαν για να έρθουν όλες αυτές οι επιτυχίες  μια ακόμα φορά  στο σύλλογο μας. Την προπονητική ομάδα προεξέχοντος του Ευθύμιου Μπούρα που αγόγγυστα προσφέρει τις υπηρεσίες του 40 ολόκληρα χρόνια και του νέου αίματος που έρχεται με τον Χρυσό Βαλκανιονίκη μας Ιωάννη Μπούρα και Πρωταθλητή Ελλάδος Ευάγγελο Μπούρα. Ακόμα τους δύο αθλητές που βοήθησαν κατά τη διάρκεια των αγώνων Μπάλλα Ανδρέα και Πανάγο Κακούνη. Επίσης θέλω να απονείμω τα εύσημα σε όλους τους αθλητές που αγωνίστηκαν αλλά και στους γονείς αυτών των παιδιών που είναι άξιοι συμπαραστάτες στις προσπάθειες μας», ενώ κλείνοντας υπογράμμισε" Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς που στήριξαν την εν λόγω διοργάνωση και βοήθησαν με το να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία και να καταφέρει να υποδεχθεί 550 αθλητές και 2500 καλεσμένους η Καλαμάτα μας». 

Ο πρόεδρος της διαιτησίας για την Νότια Ελλάδα και εξεταστής της ΕΛΟΚ Ευθύμιος Μπούρας δήλωσε: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια και το αποτέλεσμα των παιδιών. Σίγουρα φάνηκε για μια ακόμη φορά η σωστή και οργανωμένη δουλειά που γίνεται από όλους στο σύλλογο μας. Το μέλλον ανήκει σε αυτούς που εργάζονται με γνώση και αγάπη γι’ αυτό που κάνουν και αποζητούν πάντα το καλύτερο. Εύχομαι να συνεχίσουν οι αθλητές μας με τον ίδιο ζήλο και σίγουρα το μέλλον τους ανήκει».  

 

Ο προπονητής του Παμμεσσηνιακού Α.Σ. Ιωάννης Μπούρας  δήλωσε τα ακόλουθα: «Είμαι τριπλά χαρούμενος και αυτό γιατί πρώτον διοργανώσαμε εξαιρετικούς αγώνες στην πόλη μας και δείξαμε την οργανωτική μας ικανότητα, δεύτερον οι αθλητές μας έδειξαν ότι διαθέτουν όλα εκείνα τα στοιχεία που δουλεύουμε ανελλιπώς στο σύλλογο, ήθος, ευστροφία και δύναμη ψυχής, μυαλού και σώματος και τρίτον είμαι χαρούμενος γιατί πήραν το βάπτισμα του πυρός 25 αθλητές και αθλήτριες, αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον. Κλείνοντας θέλω να αναφέρω ότι οι προσπάθειες μας συνεχίζονται και βάζουμε πλέον πλώρη για το προσεχές Σαββατοκύριακο και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων που θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο Βαρέων Αθλημάτων και οι πρωτιές δίνουν είσοδο στην Εθνική ομάδα».