Σάββατο, 18 Μάρτιος 2017 10:31

ΠΑΜΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ Α.Σ. ΚΑΡΑΤΕ: Με 15 αθλητές στο πανελλήνιο παίδων - κορασίδων

Γράφτηκε από τον

Με 15 αθλητές και αθλήτριες θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Παίδων - Κορασίδων ο Παμμεσσηνιακός Αθλητικός Σύλλογος Καράτε.

Οι αγώνες  θα διεξαχθούν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε σήμερα και αύριο, στο Ολυμπιακό Στάδιο Βαρέων αθλημάτων στα Άνω Λιόσια Αττικής.

Προπονητές των αγώνων θα είναι οι Ιωάννης και Ευάγγελος  Μπούρας με βοηθούς τους Πανάγο Κακούνη και Ανδρέα Μπάλλα. Την αποστολή θα συνοδεύσει  ο πρόεδρος της διαιτησίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε για την Νότια Ελλάδα και Περιφερειακός εξεταστής Μαύρων Ζωνών και Νταν της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε  Ευθύμιος Μπούρας, καθώς και πλήθος κόσμου από συγγενείς και φίλους των αθλητών που θα λάβουν μέρος στους εν λόγω αγώνες.    

Ο προπονητής του συλλόγου Ιωάννης Μπούρας δήλωσε σχετικά: «Οι αθλητές του συλλόγου μας έχουν κάνει μια πολύ καλή προετοιμασία και έχουν επιδείξει  ιδιαίτερο ζήλο και τη δέουσα προσήλωση στο στόχο της συνεχούς  βελτίωσης. Μετά τις επιτυχίες που φέραμε στο πρόσφατο Κύπελλο Νοτίου Ελλάδος που έγινε στην Καλαμάτα ευελπιστώ να δείξουμε και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα την άριστη τεχνική και φυσική μας κατάσταση, καθώς και την πίστη στη δουλειά και τις ικανότητες μας.  Είμαι πεπεισμένος αν και το επίπεδο δυσκολίας θα είναι το κορυφαίο για την χώρα μας, ότι και σε αυτούς τους αγώνες θα καταφέρουμε να κρατήσουμε στο υψηλότερο επίπεδο το Καράτε και να κάνουμε υπερήφανη την πόλη και το Νομό μας».

Οι αθλητές και οι αθλήτριες που θα λάβουν μέρος είναι οι Λαπιώτης Δημήτρης στα -30 κιλά στους παίδες του 2007, Μπάλλας Ιωάννης στα -35 κιλά στους παίδες 2007, Σταθόπουλος Κωνσταντίνος στα  +35  κιλά στους παίδες 2007, Κατερινόπουλος Νικόλας στα -35 κιλά στους παίδες του 2005, Σταθόπουλος Συμεών στα +35 κιλά στην κατηγορία των παίδων του 2007, Σγούρος Μάριος στα -35 κιλά στην κατηγορία των παίδων του 2005, Μπάλλας Άγγελος στα -30 κιλά στην κατηγορία των παίδων του 2009, Κακούνης Περικλής στα +50 κιλά στην κατηγορία των παίδων του 2004, Κλείδωνας Δημήτρης στα +35 κιλά στην κατηγορία των παίδων του 2008. Οι παραπάνω αθλητές θα πάρουν μέρος τόσο στο Κούμιτε (αγωνιστικό μέρος), όσο και στο αγώνισμα του Κάτα (τεχνικό μέρος).

Ο Κατερινόπουλος Κωνσταντίνος θα πάρει μέρος μόνος στη δοκιμασία του ΚΑΤΑ. 

Στις κορασίδες θα λάβουν μέρος οι Κατερινοπούλου Ηλιάνα στα +42 κιλά στην κατηγορία των κορασίδων του 2004, Κακούνη Αικατερίνη στα +30 κιλά στην κατηγορία των κορασίδων του 2008, Σταυριανού Ελένη στα -35 κιλά στην κατηγορία των κορασίδων του 2006, Κακούνη Σοφία στα -30 κιλάστην κατηγορία των κορασίδων του 2008, Καρανίκα Ηρώ στα +40 κιλά στην κατηγορία των κορασίδων του 2005. Οι παραπάνω  αθλήτριες θα αγωνιστούν τόσο στο Κούμιτε (αγωνιστικό μέρος), όσο και στα Κάτα (τεχνικό μέρος).