Τρίτη, 21 Μάρτιος 2017 13:15

ΤΕΝΙΣ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ: Δεύτερη θέση για Λαζαρίδη και Διαμαντή στην Πορτογαλία

Γράφτηκε από τον

Μία ακόμα επιτυχία για τον Γιώργο Λαζαρίδη...

Ο Μεσσήνιος αθλητής του τένις με αμαξίδιο κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο διπλό ανδρών του διεθνούς τουρνουά τένις με αμαξίδιο, που διεξήχθη στην Πορτογαλία και συγκεκριμένα στην Βιλαμούρα, Ο Λαζαρίδης αγωνίστηκε μαζί με τον Στέφανο Διαμαντή.  

Ετοιμοι για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου 

Το ελληνικό δίδυμο, που μαζί με τον Επαμεινώνδα Σταμάτη θα ριχτούν σήμερα με τα χρώματα της εθνικής ομάδας στη «μάχη» των προκριματικών του παγκοσμίου κυπέλλου, σημείωσε τρεις νίκες σε δύο αγώνες.

Οι Διαμαντής/Λαζαρίδης στα προημιτελικά επικράτησαν 6/1 6/3 των Βρετανών Λάμπερτ/Σμιθ, ενώ στα ημιτελικά νίκησαν 6/3 6/1 τους Ολλανδούς Άνκερ/Ντε Μπίε.

Στον τελικό αντιμετώπισαν δύο από τους κορυφαίους τενίστες σε παγκόσμιο επίπεδο, τον Πολωνό Κρουζελίνσκι και τον Αυστριακό Λέγκνερ, από τους οποίους ηττήθηκαν 6/2 6/2.

 

«Πρώτο τουρνουά για το 2017, πρώτος τελικός στο διπλό και 2η θέση. Το να παίζεις αντίπαλος και να τους κοιτάς στα "μάτια", δυο μύθους του παγκόσμιου τένις με αμαξίδιο, τον Πολωνό Ταντέουζ Κρουζελίνσκι και τον Αυστριακό Μάρτιν Λέγκνερ, μόνο δέος μπορείς να νιώσεις. Αξέχαστη εμπειρία. Συγχαρητήρια και στους δυο. Ευχαριστώ τον συναθλητή μου Στέφανο Διαμαντή για τα ωραία ματς που παίξαμε. Το ταξίδι συνεχίζεται εδώ στην Πορτογαλία με τα προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου και την εθνική ομάδα. Έτοιμος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και την ψυχή μου για την ομάδα και την Ελλάδα, όπως κάνω πάντα. Πάμε δυνατά να φθάσει η Ελλάδα ψηλά», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb ο Γιώργος Λαζαρίδης.