Τετάρτη, 22 Μάρτιος 2017 15:38

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Ο Εμιλιάνο Κάνο έτρεξε στα Τρίκαλα

Γράφτηκε από τον
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Ο Εμιλιάνο Κάνο έτρεξε στα Τρίκαλα

 

Στο 10ο ημιμαραθώνιο Καλαμπάκα – Τρίκαλα «Θανάσης Σταμόπουλος» έτρεξε ο δρομέας του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας Εμιλιάνο Κάνο.

Ο αγώνας έγινε στις 12 Μαρτίου με τον αθλητή του ΣΔΥΜ να τερματίζει σε χρόνο 1:22:03' καταλαμβάνοντας την 59η θέση της γενικής κατάταξης και 4η θέση στην ηλικιακή κατηγορία του, ανάμεσα σε κορυφαίους αθλητές και πρωταθλητές σε σύνολο 1326 δρομέων που τερμάτισαν τον αγώνα.

Στο φετινό αγώνα έγινε νέο ρεκόρ συμμετοχών.

Η εκκίνηση δόθηκε από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστό στην Κεντρική Πλατεία Καλαμπάκας και με πολύ καλό καιρό οι χιλιάδες δρομείς ακολούθησαν την διαδρομή των 21 περίπου χλμ με τερματισμό την κεντρική πλατεία των Τρικάλων.

Παράλληλα, διεξάγονταν αγώνας μέσης απόστασης 5 χιλιομέτρων με εκκίνηση και τερματισμό την κεντρική πλατεία των Τρικάλων και 1 χιλιομέτρου για παιδιά ηλικίας από 8 έως 14 ετών επίσης με αφετηρία και τερματισμό την κεντρική πλατεία των Τρικάλων.

 

Ο αγώνας πλέον είναι διεθνών διαστάσεων και η διοργάνωσή του κάνει περήφανους όλους τους Τρικαλινούς, αφού έχουν καταξιωθεί στους μεγαλύτερους ημιμαραθώνιους στη χώρα (πλέον είναι ο τρίτος σε μέγεθος). Φέτος ο ημιμαραθώνιος δρόμος «Θανάσης Σταμόπουλος» πραγματοποιήθηκε για 10η συνεχόμενη χρονιά σε Τρίκαλα και Καλαμπάκα, με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων.