Κυριακή, 26 Μάρτιος 2017 14:24

ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Θετική παρουσία στο Ενωσιακό Πρωτάθλημα που έγινε στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον

Με οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Καλαμάτα το  Ενωσιακό Πρωτάθλημα για αθλητές κάτω των 12 και κάτω των 16 ετών.

Η διοργάνωση φιλοξενήθηκε στα γήπεδα του διοργανωτή Ομίλου Αντισφαίρισης Καλαμάτας στην Δυτική Παραλία και την Τέντα ενώ συμμετείχαν 95 αθλητές και αθλήτριες από συλλόγους της Πελοποννήσου, της Ζακύνθου και της Κεφαλλονιάς. 

Ο καλός καιρός βοήθησε ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά και οι αθλητές να παρουσιάσουν ωραίο θέαμα. 

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Καλαμάτας συμμετείχε με 10 αθλητές και αθλήτριες και είχε θετική παρουσία κατακτώντας και δύο μετάλλια. 

Συγκεκριμένα, την τρίτη θέση στην κατηγορία κοριτσιών κάτω των 16 ετών πήρε η Αγγελική Κουλουμπού ενώ την τρίτη θέση στην κατηγορία κοριτσιών κάτω των 12 ετών πήρε η Γκέρη Ασένοβα.

Την καλύτερη της εμφάνιση πραγματοποίησε η Ξένια Τσάλτα που μπήκε στην 8άδα στην κατηγορία κοριτσιών κάτω των 12 ετών ενώ τις πρώτες της νίκες σε τουρνουά της ομοσπονδίας πήραν οι Θεοδώρα Σούμπλη και Λυδία Ζέρβα στην κατηγορία κοριτσιών κάτω των 12 ετών. Στην ίδια κατηγορία αγωνίστηκε και ο Στέλλα Ρήγα ενώ στην κατηγορία των αγοριών κάτω των 16 ετών οι Γιώργος Τσούκλερης, Αναστάσης Πάστρας, Φώτης Φωτεινόπουλος αντιμετώπισαν μεγαλύτερους σε ηλικία αντιπάλους και γνώρισαν την ήττα. Στην κατηγορία των αγοριών κάτω των 12 ετών συμμετείχε ο Ηλίας Παναγέας. 

Ο προπονητής του ΟΑΚ Χρήστος Χριστόπουλος έμεινε ευχαριστημένος τονίζοντας χαρακτηριστικά πως ο όμιλος της Καλαμάτας ξεπέρασε τις προσδοκίες πηγαίνοντας καλύτερα από ότι περίμεναν και οι ίδιοι οι άνθρωποι του. 

 

Όσον αφορά τους νικητές των κατηγοριών, στα κορίτσια κάτω των 12 ετών πρώτη ήρθε η Ισμήνη Ζούγρη του Ζακυνθινού, στα αγόρια κάτω των 12 ετών πρώτος ήρθε ο Μάριος Τούμπας του Ρήγα Αργολίδας, στα κορίτσια κάτω των 16 ετών πρώτη ήρθε η Μαρία Καραναγνώστη της ΑΕΚ Τρίπολης και στα αγόρια κάτων των 16 ετών πρώτος ήρθε ο Λεωνίδας Διαμαντόπουλος του Ομίλου Αντισφαίρισης Αιγιαλείας.