Τρίτη, 28 Μάρτιος 2017 12:53

Μπακογιάννη και Μανιάνι την Κυριακή στο "Messinia Street Relays"

Γράφτηκε από τον
Μπακογιάννη και Μανιάνι την Κυριακή στο "Messinia Street Relays"

Δύο μεγάλες αθλήτριες του παρελθόντος θα έρθουν την προσεχή Κυριακή στην Καλαμάτα δίνοντας ξεχωριστό… Ολυμπιακό χρώμα αγώνα σκυταλοδρομίας με την ονομασία "Messinia Street Relays" που θα διοργανώσει το τμήμα στίβου του Ακρίτα Καλαμάτας με την Περιφέρεια Πελοποννήσου. 

Η Ολυμπιονίκης του ύψους Νίκη Μπακογιάννη θα έρθει για πολλοστή φορά σε εκδήλωση του Ακρίτα, ενώ αυτή τη φορά θα δώσει το παρών και η Ολυμπιονίκης του ακοντισμού Μιρέλα Μανιάνι. 

Ο αγώνας θα γίνει στις 2 Απριλίου στο χώρο του ξενοδοχείου Elite City Resort και θα έχει κοινωνικό χαρακτήρα και σύνθημα ''τρέχουμε για την Μυρτώ…''.

Την προηγούμενη μέρα, το Σάββατο 6-8 μ.μ. θα διοργανωθεί στο Εlite pasta party από το Μουσικό Σχολείο, μια εκδήλωση με την παρουσία 60 παιδιών. 

Όσον αφορά τις δηλώσεις συμμετοχής, γίνονται στα καταστήματα αθλητικών ειδών «Cosmos» όπου θα δίνονται απευθείας και τα μπλουζάκια του αγώνα. 

Η ανακοίνωση του Ακρίτα τονίζει για την διοργάνωση: 

"Το καλοκαίρι του 2012 η απίστευτη περιπέτεια της στον νησί της Πάρου συγκλόνισε την κοινή γνώμη. Πέντε χρόνια αργότερα τα φώτα έχουν σβήσει , αλλά ο αγώνας που δίνει η Μυρτώ συνεχίζεται πιο έντονος. Στα 19 της χρόνια πλέον παλεύει καθημερινά μαζί με την οικογένεια της για μια καλύτερη ποιότητα ζωής μέσω ειδικών θεραπειών στο κέντρο Animus στην Λάρισα.

Το τμήμα στίβου του Ακρίτα αποφάσισε την στήριξη τόσο στην ίδια όσο και στην οικογένεια της μέσο των αγώνων σκυταλοδρομίας Messinia Street Relays, οι οποίοι και θα πραγματοποιηθούν στην Παραλία της Πόλης μας την Κυριακή 2/4/20167 και ποιο συγκεκριμένα στον χώρο του ξενοδοχείου Elite City Resort.

Σκοπός του αγώνα αφιερωμένος στη Μυρτώ , είναι η συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά φορητού μηχανήματος οξυγόνου που τόσο έχει ανάγκη.

Το κόστος συμμετοχής είναι 3,00 ευρώ το άτομο.

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί μπλουζάκι αναμνηστικό του αγώνα με κεντρικό σύνθημα ‘’τρέχω για την Μυρτώ…. Στους τερματίσαντες του αγώνα θα απονεμηθεί επίσης αναμνηστικό μετάλλιο.

 

Ο αγώνας έχει την σημαντική στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών και πολλών επαγγελματιών της πόλης τους οποίους και ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκριση. Εσύ θα τρέξεις για την Μυρτώ;». 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ